Napsat recenzi

Kromě pláže O.K.

Recenze hotelu Galini Sea View Hotel ***** (Řecko - Kréta - Agia Marina)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 909x
Recenze se líbila: 510 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Falasarna Falasarna
  • Elafonisi Elafonisi
  • Chania - přístav Chania - přístav

Celkový dojem uspokojivý, hotel čistý, ubytování příjemné, personál také.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Pěkné prostorově vyhovující pokoje s balkonem, úklid denně, ručníky nové také každý den,čisté povlečení stěží 2X za pobyt, vždy jen ustlané to původní.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Jídlo dobré, poměrně pestrý výběr, hodně zeleniny, těstoviny, každý den několik druhů zákusků, ovoce velmi slušný výběr, meloun červený, zelený, ananas, broskve, jablka, banány, kivi, hrušky.Každý si jistě našel to své. Italská restaurace La carte jednou za pobyt na rezervaci. To nezkoušet nebo až po večeři v hlavní restauraci, s Itálií to nemělo nic společné a nedalo se to jíst. Čínská velice dobrá.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Vzhledem k tomu, že jsme zde byli na přelomu září a října, bylo už méně lidí, takže kapacita baru v recepci a u bazénu, kde se sedělo i večer, byla dostačující.Nedovedu si to však představit v plné sezoně, to je asi bitva o místa.Stejně tak i s lehátky u bazénu.Ve fitku pár činek a tři běžecké trenažery, dva nefunkční a rotoped. Stůl na stolní tenis u vnitřního bazénu, který se zavírá v 19 hodin, takže večer si nezahrajete. Pokud jde o nás, vůbec nám to nescházelo, ale za celý týden ani jediný animační program večer ani během dne.NIC! Ani pro děti nic.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Moře čisté, s pozvolným vstupem, dost dlouho se vystačí.Ovšem jako pláž k 5ti hvězdičkovému hotelu - hotová katastrofa. Z celé dlouhé pláže v Agia Marina patří k tomuto hotelu bezkonkurenčně nejužší a nejmenší kus pláže, poměrně svažité směrem k moři a k odpolednímu slunci čelem ležíte na lehátku hlavou dolů.Pláž navíc dohromady s hotelem Galini beach, takže absolutně nedostačující počet míst ještě k tomu. Bar na pláži průměr.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Hotel se nachází na kopci, výhled je to, co je na něm asi nejlepší.Obchůdky a restaurace hned na hlavní asi 100 - 200 m od hotelového výtahu, který jede pod úrověň hotelu.

Autobus do Chanie na mávnutí, prý nestaví, pokud je plný.Nám nezastavily dva po sobě a plné nebyly. jeli jsme taxikem za 14 Euro.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Kromě pláže dojem dobrý, dovolená pěkná, jeli jsme 2X na západ na pláž Falasarna a Elafonisi a to byl zážitek. V tomto období téměř vylidněná.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání