Napsat recenzi

Galini Sea View

Recenze hotelu Galini Sea View Hotel ***** (Řecko - Kréta - Agia Marina)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2021
Přečteno: 124x
Recenze se líbila: 120 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V hotelu jsme byli spokojení, strávili jsme zde příjemnou dovolenou, ale na pět hvězdiček má ve srovnání s předchozími navštívenými hotely značné rezervy.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

byli jsme ubytováni v hlavní budově pokoj č. 1124 v přízemí s bočním výhledem na moře (bez příplatku), což jsme později zjistili, že je vlastně skvělá poloha pokoje. Nikdo nám nechodil kolem balkónu a nikdo na nás nekoukal např. z restaurace, blízko do hlavní restaurace, do recepce, a v podstatě i snadná cesta na pláž výtahem. Nedoporučuji pokoj v budově Eden, vybavení pravděpodobně stejné, jako v hlavní budově, ale nachodíte se hodně do kopce do restaurace a některé pokoje jsou umístěné u silnice. Vybavení pokoje pěkné, pokoj uklizený, denně doplněné šampóny, kondicionéry, sprchové gely a tělová mléka. Po příjezdu na pokoji láhev vína a vody, káva, čaj a pantofle.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Strava velice chutná, jen káva a víno opravdu nedobré. Pokud máte ubytování v hlavní budově, máte nárok jednou za týden navštívit jednu z restaurací - čínskou nebo italskou. Vybrali jsme čínskou, je umístěná na střeše nad hlavní restaurací, je z ní krásný výhled, ale jídlo nás neoslovilo, kvalitnější jídlo je na večeři v hlavní restauraci, velký výběr na snídaně i večeře, na obědy jsme nechodili.. Na pláži je bar s drinky, podávají se zde pizzy, tousty, hranolky, ovoce, zmrzlina a nějaké suché dezerty typu naše bábovka. Vše chutné a plně dostačující.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Jedna hlavní restaurace, dva bary a bar na pláži, aĺa carte restaurace čínská a italská. personál milý, pokoj uklizený, animační programy neprobíhaly, nemyslím si, že by to bylo z důvodu covidu. Dva bazény, lehátka zdarma. Vybavení opotřebované, hotel působí neudržovaně, židle v baru na pláži a okolí bazénu nenatřené, jídelna bez ubrusů...Při příjezdu i odjezdu vás autobus vysadí na otočce, což chápu, že by se u hotelu nevytočil, ale na pětihvězdičkový hotel mi nepřijde standardní, aby si hosté sami tahali kufry do kopce a z kopce, s tím jsme se v minulosti nikdy nesetkali.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Moře krásné, čisté, teplé. Lehátka za poplatek 10 euro - set dvě lehátka a slunečník. Pláž by mohla být uklizenější vzhledem k vyšší taxe za lehátka, okolní restaurace měly pláž upravenější a levnější poplatky. Ale je možné se procházet vlevo i vpravo, což je fajn. Osušky za vratný depozit 10 euro k vyzvednutí na recepci, denně možná výměna.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Směrem k Agia Marina spousta obchůdků a taveren, krásná procházka. Půjčili jsme si auto 55 euro na den, podnikli jsme výlet na Elafonisi a do Chanie, další výlet byl lodní s CK na Balos a pevnost Gramvousa, obojí doporučuji, stojí za to vidět. Při nahlášeném výletu ráno u snídaně dostanete 2 lahve vody a box, který si naplníte dle vlastních chutí, což je fajn.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Hotel je taková stezka v oblacích, přijde nám, jako když se postupně dostavovaly pokoje, všude schody a lávky, trošku bludiště :-) Ale je z něho krásný výhled na moře, což nás vedlo k této volbě. Není vhodný pro starší a nepohyblivé lidi. Mladí lidé se mohou trochu nudit, my byli v hotelu až na drobné výhrady spokojeni. Západní Kréta je úžasná.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 11 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání