Napsat recenzi

Velmi příjemný hotel na dobrém místě

Recenze hotelu Kathrin Beach Hotel *** (Řecko - Kréta - Adelianos Kampos)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2022
Přečteno: 74x
Recenze se líbila: 72 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená v tomto hotelu splnila očekávání, hotel je blízko pláže v rušném letovisku, takže je kam chodit, výborná obměňující se strava - tohle jsme zatím nikde nezažili, že by bylo každý den k jídlu něco jiného. Hotel je spíš pro německé turisty a tomu odpovídá i kvalita služeb, neskutečně milý a ochotný personál, který fungoval na 100 %.

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Dostali jsme pokoj dál od pláže, pokoj jako takový ok, balkón také, co trochu vadilo byla mini, ale jakože fakt mini koupelnička - speciálně sprcha, to byla jediná věc, kterou bych změnila, protože osprchovat se bez toho, aniž by vás obtěžoval lepící se sprchový závěs v podstatě nešlo, je to otravné, ale nic hrozného. Pokoje vepředu jsou - podle mě - určené pro Němce a tím pádem lepší, neměli jsme ani možnost si připlatit výhled na moře.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Měli jsme polopenzi, ale jídla dostatek jak na snídani tak na večeři, vybere si každý. Snídaně stejné ale rozmanité, k večeři stejné saláty, ale hlavní jídla se každý den obměňovala, což jsem dosud nikde nezažila. Dokonce byla každý den i zmrzlina - více druhů, to se taky často nevidí. Personál naprosto perfektní, ihned uklízeli použité nádobí, prostě fungovali na jedničku a ještě s úsměvem na tváři.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Všichni milí a ochotní, služby jako takové jsme nevyžili, lehátka na pláži se platí, ale 5 euro za set je celkem akceptovatelné, bývají i dražší.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Tady je potřeba upozornit jednak na velké vlny, ale také na kameny v moři - určitě to není pro starší lidi a děti, spousta lidí nebyla do moře vůbec schopna vlézt anebo z něj naopak vylézt, mladší to dokáží, ale bez okopaných noh to nejspíš nepůjde :) Zde stojí set lehátek a slunečníku 5 euro, o pár desítek metrů doleva je další pláž za 7 euro, vlny jsou zde stejné, ale klasická písečná pláž s prudším vstupem, ale aspoň bez kamenů, takže se neomlátíte. Asi z toho důvodu nebylo na hotelové pláži moc lidí a bazén byl naopak plný, to koupání v moři prostě není úplně komfortní. Možná v jiných měsících je to lepší, my byli v červnu a vlny byly velké, několikrát i červená vlajka a zákaz koupání, dohlíží na to plavčík a píská, když se mu zdá, že je voda moc nebezpečná.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Promenáda zde je, není úplně dlouhá, ale dá se jít doprava i doleva, spousta restaurací, barů a suvenýrů, prodejci nebyli vlezlí jako občas bývají, příznivé ceny drinků - happy hours 24 hodin denně :)

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Já byla s dovolenou spokojená i přes ne úplně vyhovující moře, ale mně vlny nevadí a nevadí mi ani to, když si trochu omlátím nohy, ale chápu, že lidi, kteří preferují klidné moře a pozvolný vstup tahle lokalita úplně nepotěší. Kromě této malé nevýhody bylo vše super.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání