Napsat recenzi

Rethymno Le Grand blue 18.7-25.7.2017

Recenze hotelu Adel Paradise Hotel (ex Endless Blue) **** (Řecko - Kréta - Adelianos Kampos)

Hodnocení:
průměrně: 1,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 186x
Recenze se líbila: 296 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Terasa hotelu s dvěma stoly bez slunečníků. Terasa hotelu s dvěma stoly bez slunečníků.
  • Sprcha, umyvadlo a WC v jednom - zajímavostí je výška baterie na sprchování! Sprcha, umyvadlo a WC v jednom - zajímavostí je výška baterie na sprchování!
  • Speciální BUS na pláž. Speciální BUS na pláž.

Hotel nedoporučuji. Vysoká cena.All anclusive neodpovídá ceně zájezdu ani služby.Na dovolenou si jedu odpočinout, chci pohodu a ne jestli je sklenička nebo lehátka. Raději ať cestovka nenabízí. A když nabízí měla by při koupi upozornit na nedostatky hotelu a nabízet za jinou cenu nebo jen s polopenzí, protože se dá najíst ve městě a člověk nasaje i ŕeckou atmosféru.

Ubytování  průměrně (2/5)

Pokoj velice jednoduchý. Byla tam jedna šatní skříň pouze s ramínky nebylo kam vybalit věci takže jsme je měli celý týden v kufru. Pokoj za celých sedm dní uklidnili pouze jednou a zároveň vyměnili ručníky. Pokoj byli uklízet až po třech dnech.V koupelně chyběla zástěna ve sprchovém koutě,takže po vy sprchování všude mokro. Při sprchování jsme museli být skrčeni, protože sprchová baterie byla namontována tak nízko, že při normálním stání nedosáhla na hlavu - viz foto. Nebylo ani kam pověsit ručníky. Chyběl fén. Při posedu na WC jsme se bouchali do hlavy o umyvadlo, žádný prostor. Poslední večer netekla voda a netekla ani ráno, když jsme brzo odjížděli, nemohli jsme se ani umýt, nikdo se tím nezabýval.

Strava a stravování  průměrně (1,6/5)

Jídlo nebylo dobré. Stále kuřecí křídla byla tuhá, nevím jak to pekli. Stále jen hranolky,brambory tvrdý, nějaký bůček tvrdý, nedal se ukrojit. Občas nějaké těstoviny. Stále jen meloun červený a žlutý a také třešně. V jídelně byla zmrzlina ve které se machtal kdo mohl, chyběl tam personál, který by ji nandaval. Stále byli plastové kelímky, ještě chyběli plastové tácky. Tohle není úroveň stolování ve čtyřhvězdičkovém hotelu.Stoly

neupravený přišla jsem si jak někde v závodní jídelně.První dva dny nefungoval automat na nealkoholické nápoje (cola, sprite).chybělo stále bílé víno a také pivo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

U bazénu málo lehátek. Obsadili vše Poláci. Bar u bazénu neměl stále pivo a bílé víno. Na tomto baru měly být dopolední i odpolední svačiny. Byl tam pouze meloun a nějaká buchta, bylo tam nepřkryté a každý do toho prskal na tolik lidí toho bylo málo. Na terase nad barem byly pouze dva stoly, terasa otevřená nebyly tam ani deštníky.Přes den nebylo možné si tam sednou, protože bylo velké. horko a večer si nebylo kam sednout. Na terase dva stoly a lehátka v obležení Poláků.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Pláž byla asi 900m. Jezdilo tam auto , protože autobus se jim rozbil. Dopoledne jezdil 3x a zpět měl jezdit také ale nejezdil.naposledy měl jet v 17.30 a to ze nejel, protože nikdo nejel na pláž. To bylo hrozný protože vyšlapat v tom vedru ten krpál v tom vedru to bylo strašný. Pláž byla celkem dobrá, my jsme tam byli, když byli velké vlny, nesmělo se koupat, ale pak se moře uklidnilo a bylo krásně čisté.

Okolí hotelu  průměrně (2/5)

Okolo hotelu to nebylo upravené, bylo vidět, že se o to nikdo nestará. Vyházený starý nábytek jak na nějaký skládce. U vstupních dveří do hotelu jeden koš, odpadky tam přetékaly a nikomu to nevadilo, stále vytékala nějaká kapalina z prasklé kanalizace, hnusný smrad.

Celkový dojem  průměrně (1,6/5)

Tento hotel nesplňuje čtyři hvězdy maximálně dvě. Velké zklamání. Je to přehnaná cena od cestovky. Delegátka byla fajn, snažila,ale měla by tyto informace předat do cestovky.Jenže ta tam je tak tři měsíce a pak tam ǔz nebude. Tento hotel bude splňovat tyto hvězdy možná tak za deset let, když tam něco pořád budujou.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání