Napsat recenzi

Zklamani - neustále něco reklamujete.

Recenze hotelu Villa Andrews Hotel ** (Řecko - Kos - Tigaki)

Hodnocení:
průměrně: 1,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 201x
Recenze se líbila: 251 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Paluša. První slova, po příjezdu, ktera vyjadruji me zklamani. Nejsme nároční, ale toto jsme nečekali.

Pokoj je skomneji vybaven. Odpovídá standardu 3☆☆☆ hotelu.

V Řecku jsme po páté.

Ale švaby na pokoji nedávám.

Voda tekla za 11 dní 2x teplá, což v tom horku není takový problém. All inclusuve odpovídá all inclusuve soft = víno, pivo. Ouzo a nápoje z postmixu. Pri příjezdu z nej tekla jen voda, až po reklamaci u delegáty jablkovy a pomerančovy nápoj bez bublinek.

Ubytování  průměrně (1,6/5)

Chybi ulozny prostor. Jedna uzka skrinka a 6 vesaku pro 2 osoby.

Klima za poplatek.

Švábi na pokojích. Záleží, ve které části hotelu jste ubytování.

Strava a stravování  průměrně (1,4/5)

Po reklamaci u delegátky káva a čaj ke snídani.

Neustále něco chybí. Na 80 ubytovanych hostů mají cca 40 ks příborů, skleniček a hrnicku. Takže čekáte, až umyjií a doplní. Trapné ..

Špinavé nadobi se dává na malý stolecek, zbytky do kybliku a příbory do druhého..

Co nesni hoste na oběd, je na večeři. Nesmí se ani na večeři, zapečou druhy den nebo udělají rizoto, které bylo 2 x zkysle.

Hranolky a ryže na oběd a večeři každý den.

Pozitivni je čerstvá zelenina, která je denně.

Snídaně 11 dní to samé: volske oko, parecky, sýr a salám, dzem, cornflakers a 3x jogurt.

Ovoce: to samé 3x denně meloun.

Nejsme nároční, vždy jsme si něco vybrali; i děti.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,4/5)

Personálu mají dle mého málo. Nestíháji průběžně uklízet pokoje. 2x nepřišel nikdo. Myslím tím zejména vynášení košu, do kterého se haže pouzity toaletní papír.

Vadila mi výměna ručníků, ktera byla po reklamaci (opét) až po 9 dnech. Byly dost špinavé.

Základy hygieny pokulhávají.

Po 10 dnech opět reklamace u personálu, že teče z postmixu zase jen voda, zda by to doplnili. Ne. .. zajděte si na bar. .. To je zdejší ochota...

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž písečna, plna smradlavych chaluh. Během pobytu částečně odklízeli. Půjčili jsme si auto na 4 dny a jezdili na jih. Nádhera. Doporučuji ppísečné pláže doporucuji Lagada nebo Paradise. Zde vodní atrakce pro děti. Super.

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

Neutěšené..... Křoví, rozestavěné budova, ... nic moc. CK F**** uvádí na pláž 350 m. Realita 700 m. Nevadí, prošli jsme se. Když nás ale vyhazoval z pláže jeden z pronajímatelu (nahanecu) lehátek za poplatek, že je problém mít tam deku, naštvalo nás to. Plaze jsou veřejne. Poposli jsme sice dal, ale pláž byla plná chaluh.

Celkový dojem  průměrně (1,4/5)

Podprumerne. Dle slov delegatky ,,co jsme čekali, když máme 3☆☆☆ hotel.?

Za 60 000 Kč (3 dospělí a 1 dite) bych čekala trochu víc..

Divím se CK Fischer, že má tento hotel v nabídce. . Byli jsme s ní na Kréteí a tam jsme si neměli na co stěžovat.

Za mě poslední zájezd s touto cestovkou, o které jsem si myslela, že její zájezdy jsou záruka kvality.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 25 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání