Napsat recenzi

Skvělá dovolená

Recenze hotelu Tigaki Beach Hotel **** (Řecko - Kos - Tigaki)

Hodnocení:
průměrně: 4,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 163x
Recenze se líbila: 262 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Toto byla opravdu báječná dovolená, ať se týká ubytování, stravování, služeb v hotelu, čistoty, pláže i moře. Klientela převážně německá, ale žádný hluk! Proto i ta čistota a služby! Nedostanete all inclusive náramky, asi jsou hodně důvěřiví, ale bylo to fajn.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Byly jsme ubytovány v prostorném pokoji s balkonem a výhledem na překrásnou zahradu s bazény. Na pokoji velmi čisto, pravidelná denní výměna ručníků, dokonce i župany a pantofle! Pokoj s lednicí, varnou konvicí i čajem a kávou na uvítanou. Ve skříni dostatek místa i ramínek na oblečení. Balkon se sušákem na prádlo, prostorný.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Strava výborná, žádné fronty u bufetu, pořád dostatek jídla a doplňování až do zavírací doby. Číšníci velmi ochotní, rychle odnášeli prázdné talíře, milý personál. Dostatek zeleniny, ovoce, zmrzliny. Jídlo chutné. Dopoledne i odpoledne lehká svačinka, v baru po 18. hodině koktejly a tvrdý alkohol, pivo a víno pořád.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Dva velké bazény, jeden s vířivkou, k tomu dva dětské bazény. Pro malé děti dětské hřiště, fungují animátoři v německém jazyce. Jinak posilovna, kulečník, stolní fotbal. V hotelu malý market, velká prostorná hala u recepce. Při odjezdu místnost pro uskladnění kufrů. Perfektní bylo, že na konci pobytu jsme se mohly vysprchovat v pěkných sprchách u bazénu a dokonce tam byly čisté ručníky!

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Písčitá pláž kousek od hotelu, přejdete přes parkoviště a silnici a jste na široké pláži. Příjemný pán, který s vámi prohodí pár slov, vybere od vás 7 eur za set slunečníku a dvou lehátek. Pláž stále obhlíží a udržuje čistou. Aby vás nepálil písek, tak jej postřikuje. Na pláži volejbal a masáže. Vstup do moře pozvolný, moře čisté, velmi teplé.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Hotel je zhruba pět minut od centra městečka, je tam pouze jedna hlavní ulice, ale vše, co jsme chtěly koupit, jsme sehnaly (mýdla, olivové oleje, věci z olivového dřeva). Hodně obchodů s oblečením a spoustou plavek. Také samá taverna, půjčovny aut a nabídka zájezdů.

Celkový dojem  průměrně (4,8/5)

Byly jsme velmi spokojeny a určitě bych se sem ráda vrátila.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 21
z 21 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání