Napsat recenzi

Dovolená na Kosu

Recenze hotelu Gaia Village Hotel *** (Řecko - Kos - Tigaki)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 1 701x
Recenze se líbila: 519 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 3
  • Tak to vypadalo ráno v 5.15 na záhradě Tak to vypadalo ráno v 5.15 na záhradě
  • I tak každý den I tak každý den

První dojem byl dobrý, fotografie v katalogách pouze z nové částí, o staré se nic nemluví. Jelikož jsme cestovali přímo z CK Aeolus, které také patří tento hotel, byli jsme ubytování ve staré částí. No už nikdy. V noci vypouštěli do záhrady močůvku. Nepřala bych Vám to, byla tam holčína 3 leta, měli byste ji vidět po dvou nocích. Cesta na pláž jak na stavbě, pláž neuklizaná, plno možské trávy, která už hnila. Jestli jsme chtěli neco lepšího, bylo je třeby jit po pobřeží asi 1 km nebo zůstat u bazénu. My čtyři učastníci z Havířova nedoporučujeme!

!!!!

Ubytování  průměrně (4,1/5)

No vyspat se dálo, ale osprchovat to ne, celá toaleta mokrá, asi to bylo jen pro děti do 10 let.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Jídlo dobré, obsluha super.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Pokoj klasika, služba uklidová dobrá, nejlepší na recepci polská delegátka, měla službu v nedělí 16.6.2013, moc díky

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Dáleko, první týden čistota pobřeží na -5

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Celkem dobré

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Ještě, že tam byla dobrá parta, jinak by to stalo za ....

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 38
z 45 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

pavel: hotel super,delegátka naopak - 9. 8. 2013 16:54

Dobrý den všem co by chtěli navštívit ostrov KOS s Alexandrii. Služby delegátky Hany KOTOROVÉ slušně řečeno nestály za nic.Od prvního dotazu jsme poznali,že tato osoba tam nemá co dělat.Nepříjemná,arogantní,neschopná něco zařídit,zodpovědět banální dotaz.Vše od ní je předražené,neodpovídající.Auto od ní stálo 55eur/den.Nás stálo ve městě BMW 316, 40 eur/den.Co dodat?Staršímu pánovi nebylo dobře zavolal pí Haně v domění,že mu pomůže.Stálo ho to 150eur.Jeho paní odvezli do lékárny a odjela s tím ať si zavolá taxi.Paní ani nevěděla kde je.Lékeřka měla dorazit ještě jednou za dalších 80 eur,což pán odmítl.Na to mu bylo vzhrožováno,že mu bude zakázán vstup do letadla.Po tel.rozhovoru s pojišťovnou se dozvěděli,že je tam jejich lékař,jehož péče je bezplatná. Výlet do Turecka tragédie.Autobus měl 50min.zpoždění.Ani se neobtěžovala někomu dát vědět.bus všem zajížděl až k hotelu,pouze my musely na hlavní silnici.O Bodrumu se ani nebudu vyjadřovat.To je na další hodinu psaní.Při odletu mělo letadlo zpoždění.Nebýt delegátky od CK Fischer,která nás sama oslovila a vše vysvětlila,ani by jsme nevěděli co dělat. Cekově výbornou dovolenou,bez závad,zkazilo chování této delegátky.Velká ostuda Alexandrie. hotel super.foto souhlasí.personál ,jídlo,pokoj,okolí,10 bodů z 10. jen slibovali lednici,ale ta tam nebyla reagovat

Dejdarovi: Re: hotel super,delegátka naopak - 24. 10. 2013 22:17

Dobrý den, z komentáře pana Pavla mám pocit, že jsme na dovolené s CK Alexandria na Kosu měli úplně jinou delegátku. Naše Hanka K. byla příjemná, obětavá, o své klienty měla zájem a plně se jim věnovala. Dobře zorganizované fakultativní výlety s jejím zajímavým výkladem neměly chybu..Je to kvalifikovaná a velice šikovná delegátka. Děkujeme za krásnou dovolenou. reagovat

Andrea Blechová : Re: Re: hotel super,delegátka naopak - 25. 6. 2014 18:56

také souhlasím s Dejdarovými, delegátka příjemná, ochotná, nemůžu si na nic stěžovat. Kdykoliv někdo zavolal, přijela, přivezla léky a poradila jak postupovat, aby to bylo proplaceno pojišťovnou. Určitě přště zase pojedeme s touto CK. za mě doporučujeme reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání