Napsat recenzi

Zatím má nejhorší dovolená

Recenze hotelu Gaia Village Hotel *** (Řecko - Kos - Tigaki)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 1 152x
Recenze se líbila: 534 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vyplatí se zapůjčit si osobní automobil, to se nám na této dovolené líbilo nejvíce. Projeli jsme celý ostrov. Za půjčení jsme zaplatili 62 euro+ benzín. Ale opravdu to stálo za to, peněz nelitujem. Tento hotel bych doporučila spíše nenáročným klientům, především rodinám s dětmi, či seniorům. Pro mladé lidi nevhodné. Už bych tento hotel nikdy nenavštívila.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Pokoje standartní, velikost dostačující. Hotelový komplex celkem hezký, výměna ručníků obden, odpadkových košů každý den, jen na toaletní papír občas zapomínali, pro jistotu jsme si vzali z domova. Měli jsme problém s dveřmi. Bouchli jsme do nich a samy se otevírali, aniž bychom museli používat klíč, což pro nás bylo dost nepříjemné.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Co se týče jídla, to byla jedna velká katastrofa. Snídaně byli vcelku "dobré". Objevovali se vajíčka na tvrdo, připálené míchané vejce, jeden druh plátkového sýru, jeden druh salámu, jeden druh pečiva (veka), nakrájené sladké pečivo, co připomínalo vánočku, párky, občas vaječná omeleta, či zapečený vajíčka na plechu a nakrájené na kostky, nějaký ten crossant, ovšem to nebylo pravidlem. Obědy a večeře stále to samé dokola jako snídaně. Co zbylo z oběda, to bylo k večeři, pouze na jiný způsob. Např. hranolky, rýže, těstoviny, to bylo každý den. Dále pečený párek v troubě, někdy na kolečka, někdy rozpůlený podélně, prorostlé vepřové maso, jak na kostky, tak na plátky, rybí filety, o kterých jste bohužel nevěděli z jaké ryby vůbec jsou. 2 druhy míchaného salátu, 2 moučníky, což byl většinou krém chutnající jako krém do dortu, nebo jakási buchta namočená v sirupu. Ovoce- meloun červený, někdy žlutý, jablko, někdy hroznové víno, z kterého nám na talíři vylezl pavouk. Během dne by mělo být nějaké občerstvení, to bylo ale ve skutečnosti nijak upravený toustový chleba se sýrem, salámem ze snídaně, kde bylo vloženo rajče, takže byl celý toust poněkud mokrý. Toto "občerstvení" se podávalo pouze na baru, kdo byl na pláži, musel si jídlo zakoupit tam. Za tuto dovolenou v tomto hotelu jsme každý z nás zaplatil cca 50-60 euro na osobu za jídlo mimo hotel, jelikož jsme měli na pláži hlad a jídlo v restauraci bylo nepoživatelné. Sport a zábava- v téhle sekci není o čem vyprávět. Animátoři žádní, aquaaerobic apod neexistovalo. Večerní či animační programy byly za celých našich 12 pouze 2 a to byli jakési řecké tance.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Personál vcelku milý, jen na noční barmany, kteří nás nechtěli obsluhovat, nevím z jakého důvodu. Proto jsme byli donuceni zakoupit si vlastní alkohol v místním obchodě.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Na webových stránkách je napsáno, že pláž je vzdálená 250 m. Realita je bohužel jiná. Pláž je vzdálená cca 500 m od hotelu. Cesta k pláži je opravdu hrozná. Vede kolem nějaké skládky, každý den jste doslova "přeskakovali" kaluže a bláto, aby jste se mohli k moři vůbec dostat, jelikož hned vedle jsou lázně. Na pláži nejsou bohužel WC, pouze jakési pofidérní "sprchy" typu surfařského prkna, stání pouze na paletách. Moře bylo velmi špinavé. Vadilo nám, že nebyl na pláži žádný bar, nebo alespoň nebyl v té části, kam jsme chodili my. Pouze taverny, kam jste si sice na jídlo zajít mohli, pokud jste měli na pláži hlad, ale samozřejmě za peníze. Tam se all inclusive nevztahovalo.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Do malinkého centra Tigaki to bylo kousek, cca 300 metrů od baru. Našli jste tam plno restaurací, nějaký obchod se suvenýry a také obchod Konstantinus, ten se nám velice líbil, jelikož tam jste koupili vše- od suvenýrů, parfémů, oblečení až po jídlo. Doporučuji navštívit. Jen prodavačky velice nepříjemné, zabíjejí pohledem, dávají vám najevo, že jim lezete na nervy. Jinak centrum Tigaki dostačující na večerní procházky, či posezení na dobrém vínku, či dobrém jídle

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Celkový dojem je velice, velice špatný.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 38
z 45 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání