Napsat recenzi

Spokojenost

Recenze hotelu Gaia Village Hotel *** (Řecko - Kos - Tigaki)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 977x
Recenze se líbila: 527 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0

Dobrá strava, ochotný personál, daleko k moři.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Poněkud omšelá koupelna, ale těch pár dní se to dá vydržet. Každý den úklid, výměna ručníků také, dokonce i každý den převlékání postele. Proti komárům jsou sítě, ani jsme žádného komára nepotkali. Taky mají velmi výkonné vlaštovky! Na pokoji byla televize, ale český program se nedal chytit. Fotbaly pouštěli na velikých plazmách venku.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Vařili výborně, někteří Češi nadávali, tak bych chtěla vidět, co si vaří doma!!! Vepřové maso každý den v různých úpravách, zákusky, ovoce, vše doplňovali průběžně. Jídlo, káva a čaj bez front, což např, v Turecku v 5ti hvězdičkových hotelích není vůbec běžné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Vybavení postarší, služby super, personál úžasný. Číšníci kmitali od rána do noci. Rostliny v zahradách ošetřované, stříhané a zalévané.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

K moři bylo daleko a dlouho plytké, platit se muselo za lehátko i k večeru, což mě vytáčelo.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Nepořádek a binec patří ke koloritu Řecka. Zápach, který se občas šířil z vysychajícího solného jezera podporovaly o fekální vozy, které za tmy jezdí potají vypouštět obsah do okrajů jezera, ale vítr vál na různé strany - naštěstí.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Možnost nákupů byla kousek od hotelu, oceňovali jsme, že nám nikdo nic nevnucoval, neobtěžovali nás prodavači, mohli jsme si prohlížet a vybírat dosyta. Zboží nám pak pečlivě zabalili a srdečně se loučili. Za tu cenu byla dovolená pěkná.

Delegátka s CK ********** nás na letišti při odletu nechala napospas sobě samým, jen na nás zavolala, že máme jít doprava odkud jsme byli vyhozeni a správně to bylo na opačné straně haly. To jsem ještě nezažila, delegáti z jiných CK se o své "ovečky" jinak starají!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 38
z 45 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání