Napsat recenzi

kos srpen 2012 e

Recenze hotelu Niriides Beach Hotel & Apartments *** (Řecko - Kos - Psalidi)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 1 056x
Recenze se líbila: 480 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • hotel hotel
  • hotelova plaz vecer hotelova plaz vecer
  • vstup do vody vstup do vody
  • hotel vecer hotel vecer

dovolena pro odpocinek a koupani, moznost vyletu do hlavniho mesta na pamatky, nakupy, nebo zapujceni auta, kola

lazne (teply pramen u moře) 14km od hotelu

Ubytování  průměrně (4,5/5)

az na bezohledne bydlici vracejici se behem noci a triskajici dvermi, vubec nevadilo ze hotel je u cesty, v noci nebyl hluk ze silnice

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

snidane porad stejne bez cerstve zeleniny a temer zadne ovoce, vecere dobre,ale pokazde z ovoce meloun, nic jineho. tepla jidla zaklad, za 6 dni pobytu 1x ryba podle me malo, kdyz uz si ale clovek neco vybral vetsinou chutove dobre. ocenila jsem i fetu rano i vecer. za stravovani si ty 3hvezdy fakt nezaslouzi..

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

klimatizaci za poplatek vrele doporucuju pri letnich teplotach a kdo nechce starosti tak i hotelovy trezor,na pokoji je fen, hotelovy bazen vypadal dobre, neni plavcik, ze 6 dnu byl 1 vecer tzv. recky vecer. personal hotelu vstricny, trpelivy, prijemny, zvlaste slecna s vlnitymi cernymi vlasy uzasna!

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

vlastni hotelova sterkova plaz vcetne lehatek a slunecniku jen pres cestu zdarma, tak akorat velka, kamenita, nevhodne pro mensi deti, boty do vody velmi vhodne,pozor ve vode kameny, ve vode nekdy trochu hnede rasy, ale plaz a lehatka kazdy den cisti

jinak plaze jsou na ostrove vetsinou kamenite

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

centrum hlavniho mesta se da dojit pesky 20min, nebo busem (ani neva ze moc nejezdi podle radu, jezdi casto), dobre pro ty, co chteji klid ale i se podivat do mesta na pamatky a nakupy, obchodu s potravinami mene, suvenyry az v hlavnim meste.

3restaurace do 5-8 min chuze, jidlo skvele

casy odjezdu do Thermes = lazni doporucuji overovat na zastavce, jede to malo

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

az na ty snidane!! ty by meli fakt zlepsit, je to skoda takto si to kazit

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 9
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání