Napsat recenzi

Už nikdy !

Recenze hotelu Kipriotis Hippocrates Hotel **** (Řecko - Kos - Psalidi)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 472x
Recenze se líbila: 465 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 1
  • hotel.pokoj ve 4+ bez balkonu a tma i ve dne hotel.pokoj ve 4+ bez balkonu a tma i ve dne
  • výhled do zahrady výhled do zahrady
  • výhled do zahrady výhled do zahrady
  • zrezlá lednička zrezlá lednička
  • strop v pokoji hotelu 4+ , natřený beton strop v pokoji hotelu 4+ , natřený beton
  • pohled do pokoje ze zahrady pohled do pokoje ze zahrady
  • výhled do zahrady výhled do zahrady

První dojem je nejdůležitější a ten nás opravdu zklamal .

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Ubytováni v suterénním pokoji /viz.foto/ ,potom výměna . Dle vyjádření naší cestovní kaceláře - TRAVEL PLANET /MY PLANET/ cituji: " Vzhledem k tomu,že i Váš původní pokoj odpovídal standartnímu ubytování , výměnu lze chápat jako laskavost hotelu " , tak opravdu už nikdy !

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

animační programy žádné , koupání v bazénech v pohodě

Pláž a moře  průměrně (2,5/5)

Pláž oblázky a neuklizená

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Většinou rusky mluvící klientela , to znamená hlučnost a v noci bujaré pitky .

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 4 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Helena Ziková: Zikova.Helena@seznam.CZ - 22. 7. 2013 9:28

Cestovní kancelář vám slíbí pokoj na úrovni 4+ - tak si ho sama ohodnotí a tak ho nabízí klientům. Tak očekáváte pokoj s balkonem s výhledem do zahrady. Na místě vás však strčí do sklepa s výhledem do zdi na kanály. A cestovní kancelář vám tvrdí, že se jedná o standardní pokoj na úrovni 4+. Pokud se ohradíte, oznámí vám, že každý nemůže bydlet nad zemí a s krásným výhledem. Ukažte mi klienta, který by byl s takovým ubytováním spokojený. Cestovní kancelář vám oznámí, že řekové si tento pokoj ohodnotili jako 4+. Ale v Řecku je to tak, že tam si může každý dát pět hvězdiček i na boudičku pro pejska. Ale my jsme si zájezd zakoupili u české CK My Planet a ta zodpovídá za to, kde klient bude ubytován. A podle českých standardů a ne podle řeckých. V tomto hotelu je takových nástrah více. Taky můžete dostat pokoj v jídelně. To je taky hrůza. Lidé jedí a tři metry od nich jsou pokoje, takže ať chcete nebo ne koukáte lidem až do postele a posloucháte co si v pokoji povídají a oni vám zase koukají do talíře. Řekům to evidentně nevadí, místo aby balkony alespoň dovýšky zábradlí zakryli, vyřešili to tím, že tyto balkony nevybavili nábytkem. No architekti se tady opravdu vyřádili. Ti co jsou pod zemí nemají balkon, Ti co jsou v jídelně ho sice mají, ale nemohou ho používat a to v podstatě celý den. To je opravdu lhotel snů. Ten by se měl prodávat pouze těm, kdo touží po vyjímečných zážitcích. Strašné. Jenže co si CK nasmlouvá - tedy od řeků koupí, to dostane a chudák čech to tam musí vydržet. Zpátky domů se sám nedostane. Chtěli jsme to udělat, ale neseženete letenty a tak to tam ten týden musíte vydržet ať chcete nebo ne. A cestovní kancelář se jen směje, peníze mají v kapse a s vámi děj se vůle boží. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání