Napsat recenzi

Dovolená předčila naše očekávání!!!

Recenze hotelu Kipriotis Aqualand Hotel **** (Řecko - Kos - Psalidi)

Hodnocení:
průměrně: 4,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 1 348x
Recenze se líbila: 411 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 0
  • výhled z pokoje, pevnina vzadu je již turecká výhled z pokoje, pevnina vzadu je již turecká
  • pláž je oblázková,ale voda neskutečně průzračná pláž je oblázková,ale voda neskutečně průzračná
  • bazény byly chladnější,ale aquagymnastika nás zahřála bazény byly chladnější,ale aquagymnastika nás zahřála
  • západ slunce nad Kosem západ slunce nad Kosem
  • zahrady byly krásně rozkvetlé zahrady byly krásně rozkvetlé
  • další bazén v aqualandu další bazén v aqualandu
  • na toboganech se vyřádili i dospělí:-))) na toboganech se vyřádili i dospělí:-)))
  • v 19.hodin už byl čas na večeři v 19.hodin už byl čas na večeři
  • výlet do hlavního města Kos uspokojí miklovníky historie výlet do hlavního města Kos uspokojí miklovníky historie
  • botky do vody nutné botky do vody nutné
  • jeden den nám dost foukal vítr,byly pěkné vlny jeden den nám dost foukal vítr,byly pěkné vlny
  • pokoj byl prostorný,patřil k němu ještě jeden pokoj s přistýlkou,kuchyňka,koupelna s vanou,fénem,WC a velký balkon pokoj byl prostorný,patřil k němu ještě jeden pokoj s přistýlkou,kuchyňka,koupelna s vanou,fénem,WC a velký balkon

Po přečtení několika recenzích - hlavně na německých stránkách,protože na našich jsme jich mnoho nenašli - jsme věděli, co asi můžem čekat,většinou byly recenze velmi dobře hodnocené - a ani nás nic nezklamalo.Líbilo se nám opravdu vše - rozepíšu se níže.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

pokoj byl velmi prostorný, vlastně to bylo studio s kk,který jsme při AI vůbec nevyužili, protože jídlo bylo tak neskutečně dobré, že jsme ani nestačili mezi jídly vytrávit..tak kdo by využil kuchyňku nevím, možná jen na ohřev jídla pro miminko. výhled na moře opravdu panoramatický,jak je popsáno na stránkách hotelu.vše čisté, voňavé, postel pohodlná, koupelna čistá, vše fungovalo, na uvítanou sprchové šampony, vč. minerálky v lednici.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

jídlo neskutečně dobré, neustále okolo běhal personál a vše doplňoval, odnášel od stolů použité nádobí - s úsměvem, byla radost s nima komunikovat - mají moc rádi maléděti a náš malý syn byl středem pozornosti. Kombinací jídel bylo nespočet - vybral si opravdu každý ,s kým jsme se tam bavili o jídle : od klasických řeckých pokrmů,přes grilovaná masa a zelenina, zapečené těstoviny na různé způsoby,canelloni, lazaně, gratinované brambory,špagetti, pizza,slané páje,rizota,samozřejmě hranolky - dobré,horké, neustále personál vše poklízel,servis perfektní.Na výběr plno dochucovacího koření,olivového oleje,sýra,chilli,...Polévky byly krémové,většinou zeleninové,občas consommé,to jste si dochutili sami knedlíčky,zavářkou,sýrem nebo bylinkami - ostatně jako všechno jídlo....Víno a pivo si točíte sami - také zážitek,také perlivé nápoje si točíte ze stojanů - to bavilo hlavně malé děti - bezedný nápoj fungoval jako perfektní pitný režim,syna jsme nemuseli vůbec nutit pít ....od několika druhů čaje,kávy,kakaa,pepsi,přes džusy,sodu,7 up atd. no a samostatná kapitola byly sladké zákusky:palačinky s řeckým jogurte, nutelou,mletými mandlemi, několik druhů zmzliny - vše si u pultů berete sami do pěkně naaranžovaného nádobí,plné tácy dortíčků,zákasků,baklavy a medem politých koláčků,želé,pudinky...no nedopnuli jsme kalhoty při odjezdu:-)

Mimo hlavní jídla fungují 2 bary,kdy jsme si dopřávali jen nápoje,protože jsme byli tak najedeni,že jsme nevyužili ani jejich nabídku obložených housek,palačinek,zmzliny,atd.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

vybavení pokojů pěkné,pohodlné,čisté,usměvavé pokojské rádi prohodily pár slov.. kalimera, efcharisto - rádi slyšely,že se snažíme mluvit řecky:-)

Aqualand pro děti super záležitost,vyřádili se i dospělí. Jen voda v bazénech byla pro mě studená,asi bych uvítala alespoň jeden trochu teplejší bazén pro malé děti.

Animace moc nemusím už z principu,ale děti se bavili a já využila jen aquagymnastiku.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

pláž bylo jediné zklamání -- i když jsme věděli že budou kamínky, tak přece jen ten písek nám chyběl.Voda neskutečně čistá,tyrkysová - možná právě proto,že ji nevířil písek, sem tam malé rybky.Kdo si chce užít písečné pláže ať sem opravdu nejezdí - nutné boty do vody!Ale autobusem jsme si vyjeli do Lambi,kde byli pláže krásně písčité.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

vše upravené, krásné palmy,ibišky,neskutečný výhled na moře opravdu jak je popisován na stránkách hotelu.

Celkový dojem  průměrně (4,8/5)

krásný hotel,panoramatický výhled do okolí (název hotelu má opravdu zasloužený), vyžití pro dětičky, vynikající strava, příjemný personál, na recepci český recepční Honza.Delegátka Lenka ochotná,ale její služby jsme prakticky nevyužili,jen při objednávání zájezdu a vše O.K.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání