Napsat recenzi

Trošku rozčarování... (příště asi zpět do Chorvatska...)

Recenze hotelu Smy Kos Beach & Splash Hotel **** (Řecko - Kos - Mastichari)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 1 109x
Recenze se líbila: 471 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ubytování - velmi slabé

Jídlo a pití - u programu All-Inclusive překvapivě slabé

Bazény, pláž, moře - PĚKNÉ

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Ubytování ve "family room" připomíná ubytování "východních" dělníků v ubytovně 5-té cenové kategorie. Pokoj max. 18m2 obsahující manželskou postel, toaletní stolek, pro děti ŽELEZNÉ patrové postele umístěné tak, že se mezi nimi a stolkem nedá projít, v koupelně sprcha oddělená plachtou/závěsem. Byť ubytování pro 4 plnohodnotné lidi (žádné dítě nemělo letenku ani pobyt zdarma), tak na terase pouze 2 plastové (již řádně poničené) židle.

Nejhorší byl plísňový zápach, který jsme po dlouhé době lokalizovali na klimatizaci. Z nástěnné jednotky ta plíseň vyloženě lezla ven….

Po setření alespoň něčeho a dlouhém větrání se to „dalo“ vydržet.

Jinak pokoj byl denně uklízen – k tomu připomínku nemám, ale prostě ve srovnání s ubytováním ve 4* hotelu v Česku představuje tento typ pokoje max. 2*.

Ale mohlo to být i horší...

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Byl jsem upřímně zklamán. V zemi vína bych očekával u programu All-Inclusive v automatech solidní víno! Bohužel to, co zde teklo, by vinaři na Jižní Moravě nelili ani prasatům. Poslední krabicové víno za 20 Kč koupené v jakémkoliv supermarketu v Česku by bylo lepší než to co teklo tam. Samozřejmě víno koupené v obchodě za cca. 9 EUR - to byla dobrota..

Jídlo - myslel jsem si, že když jsme u moře, bude každý den několik druhů různých ryb. NE - každý den byla ta stejná treskovitá ryba (asi čínský pangasius), jen na jiný způsob. Jednou v rajčatové máčce, druhý den v sýrové... Zlaté Chorvatsko a "skuša na žaru"..

Neříkám, že jsem se nenajedl, ale v porovnání s Egyptem kde jsem byl před 4 lety také ve 4* hotelu za podobnou cenu se to vůbec nedá srovnávat, a i v porovnání s mnohými 3* hotely v Chorvatsku to bylo "velmi slabé".

Abych nekřivdil - 1x byla na snídani VYNIKAJÍCÍ libová vypečená slanina...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

"dřevěné" pálky u pinpongového stolu.. Nějaká ta menší, již trošku ošumnělá dětská hřiště..

Personál se snažil uklízet...

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pěkná písčitá pláž (žluto černý písek), větrno - díky tomu neustálé krásné cca. 0,5m vlnky na kterých se příjemně odpočívalo.

Po pláži se dalo jít na jakoukoliv stranu - dojít třeba i do 3 km vzdáleného městečka Mastichari ..

Voda příjemně teplá, samozřejmě díky vlnám a písku lehce zakalená.

Na šnorchlování to zde není.

Nicméně MOŘE a PLÁŽ nakonec celkový dojem ZACHRÁNIL.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Jak popsat okolí hotelu, kde je všude kolem tráva na které se pasou krávy.. O tom jsme věděli, nutno napsat že zde NEBYL kravský smrad. Komáři večer - ANO, ale přiměřeně.

Před hotelem půjčovna aut, supermarket (prostě obchůdek).. Dalo se i něco koupit..

Do města KOS se dalo zajet autobusem nebo půjčeným autem (což doporučuji). Pěšky dojít do Mastichary (cca. 3 km), zde ale jen pláž a hospody, žádné památky...

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Ubytování - velmi slabé

Jídlo a pití - u programu All-Inclusive překvapivě slabé

Bazény, pláž, moře - PĚKNÉ

Příště ale již NE.

(samozřejmě se dá ubytovat v pokojích lepšího typu či ve vilkách, ale platit za ubytování 2+2děti v apartmánu se 2 ložnicemi za týden 62 tisíc !! - to již možná raději připlatit pár kaček a letět do Karibiku..)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 13
z 21 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání