Napsat recenzi

hotel SMY Princess of Kos

Recenze hotelu Smy Kos Beach & Splash Hotel **** (Řecko - Kos - Mastichari)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2022
Přečteno: 707x
Recenze se líbila: 68 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pohodová rodinná dovolená

21.6.2022 - 29.6.2022

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Ubytování probíhá ve dvoupodlažních budovách kolem hlavní budovy. Všechny pokoje jsou vybaveny stejně. Úklid probíhá každý den (umývání podlah, koupelny a výměna ručníků) a vše je v naprostém pořádku.

Nejdříve nás ubytovali 2 dospělí + 2 děti (11,8) dole do přízemí a na náš požadavek nás bez problémů přestěhovali do 1. NP. Šlo vyloženě pouze o náš pocit. Chtěli jsme být výše.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Stoly vždy čisté a rychle připraveny. V hlavní budově se mohlo jíst uvnitř i venku. Strava kvalitní, rozmanitá, teplá a až do posledních minut doplňována. Byli jsme tam s dvěmi dětmi (11, 8) a ty si vždy vybrali. Káva z automatů chutná. Zákusky, dortíky, palačinky, ovoce, všeho dostatek. Pokud jsme trávili odpoledne na pláži, na oběd jsme se nevraceli do hlavní budovy, ale zůstali v baru u pláže, kde od 13:00 hod. až do 17:30 hod. podávali základní jídla (těstoviny, ryby, hranolky, maso, saláty,..). Nemůžeme nic vytknout! Vše v pořádku.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Na recepci pohodoví lidé, úslužní, usměvaví, nic nebyl problém.

Poslední den jsme z hotelu na letiště odjížděli až ve 21 hod. Možnost late check out nebyl možný (plný hotel), ale nabídli nám v námi požadovaný čas, pokoj, kde jsme si dali před odjezdem sprchu (jako rodině nám poskytli hodinu). Takže vše v pořádku.

U hlavní budovy je bazén (malinký a pak druhý - oddělený s pozvolným vstupem a hloubkou až 3 m!) dále je tam brouzdák s různými vodními prvky a vzadu u pláže je velký, krásný bazén. Nikde není cítit chlór. Léhátek dostatek. U bazénů plavčíci, kteří opravdu hlídali.

V hotelu je menší mini market, který má snad vše, co je třeba. My jsme tam koupili gel po bodnutí hmyzu (komárů je tam hodně), balón, vodu, upomínkové předměty,...

U bazénů bary, zmrzlina.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž je zde písečná a je vidět, že se o ni hotel dobře stará. Spoustu lidí z jiných rezortů si na okolní pláže stěžovali (kamenitá, prudká), ale tento hotel si svoji pláž udržuje. Každý rok tam naveze písek a do moře upevní takové velké zádržné nádoby "jakoby pytle s pískem", které zabraňují odplouvání písku z pláže. Díky tomu je pláž stále písečná a pozvolná. Jelikož v blízkosti není žádný hotel, pláž je jen pro hotelové hosty. Léhátek dostatek a zdarma. Voda čistá. Jelikož jsme tam byli na konci června, očekávala jsem, že voda bude studená. Byla jsem mile překvapená, jelikož voda byla teplá - odhadem kolem 26-27´C Jelikož tam docela fouká, byly i vlny. Nám ale moc nevadily. Děti byly naopak moc spokojené.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Okolí hotelu nás ani nezajímalo. V průběhu dovolené jsme si půjčili auto a Kos jsme projeli skoro celý. Byl to super výlet - doporučujeme!

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Tento hotel bychom vřele doporučovali. Opravdu velká spokojenost.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 13
z 21 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání