Napsat recenzi

Katastrofa

Recenze hotelu Ammos Beach Resort **** (Řecko - Kos - Mastichari)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2021
Přečteno: 417x
Recenze se líbila: 129 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0

Procestoval jsem s rodinou už nespočet resortů a tenhle je jednoznačně nejhorší, bohužel patří k nejdražším co jsme zatím byli.

Pláž neupravená a neuklízí se, na celý resort je k dispozici deset slenečníků a cca pětadvacet lehátek, což je žalostně málo. Naprostá absence možnosti pití na pláži, při vše se musí cca 200metrů do prudkého kopce po betonovém chodníku k bazénovému baru který nabízí, ve srovnání s ostatními pool bary, velice omezený sortiment. Dětské hřiště je špinavé tak že odcházíme s doslova černým oblečením, a to nepočítám absenci houpaček na prázdných rámech. Pokoj uklidili až po urgencích na recepci (po třech dnech).

A nejhorší problém je elektřina která vypadává pravidelně asi pětkrát za den vždy na 1-2 hodiny ( potom samozřejmě nejde klimatizace, ale ani nenalejí nic na baru atd. protože vše je na elektřinu, to bohužel platí i při snídaních, obědech a večeřích kdy elektřina nejde pravidelně. Ve vedlejších resortech je vidět že mají generátory a když vypadne elektřina tak je zapnout a hotel svítí jen v Ammos Resort je tma a nic nefunguje. Bohužel toto vše za cenu která je stejná jako je ve vedlejších a hlavně udrživanějších resortech....

Ubytování  průměrně (3,5/5)

No coment

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Dostačující standart ikdyž po čtrnácti dnech opakujících se jídel se všechno přejí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Personál se snaží, ale majitel by měl do hotelu něco investovat.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Moře je fajn, ale pláž špinavá a neupravená, nikdo se o ní evidentně nazajímá.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Hezké městečko cca 2km, fajn procházka

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Ceně naprosto neodpovídající resort měl by mít max dvě hvězdičky a to ještě po vyřešení elektřiny.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 10
z 17 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání