Napsat recenzi

Super klidná dovolená

Recenze hotelu Aegean Bay Hotel (ex Pyli Bay) *** (Řecko - Kos - Marmari)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 868x
Recenze se líbila: 477 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0
  • bazén s brouzdalištěm a pool bar bazén s brouzdalištěm a pool bar

Ideální dovolená pro ty, co si chtějí odpočinout a nevyhledávají bujaré večírky a diskotéky.

Klid a pohoda tady kolem všude jen dýchá. Personál je milý a snaží se hostům pobyt co nejvíce zpříjemnit. Hosté mohou využít různá romantická zákoutí hotelové zahrady k posezení v soukromí. Pláže nejsou přeplněné ani v sezóně.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Jednoduše zařízené pokoje, čisté, televize, telefon, malá lednice, klimatizované.Dostatečné množství úložných prostor. Malá koupelna s WC a vanou. Vše zcela postačující. Úklid se provádí denně/ zametou pokoj, vytřou koupelnu, umyjí WC, doplní toaletní papír a vymění ručníky, vynesou odpadkové koše a ustelou vám. Pouze v neděli se jen vynáší koše a doplňuje toaletní papír. Ložní prádlo převlékají 1 - 2x týdně.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Výběr z dostatečného množství jídel, hodně zeleniny i zeleninových salátů. Také místní speciality - výborné. Zákusky , zmrzlina a ovoce samozřejmostí .Každý si určitě vybere. Vše se okamžitě doplňuje. Od 10 do 23hod. k dispozici pool bary s nealko, alko nápoji, míchanými nápoji, kávou a čajem.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Personál je příjemný, ochotný, neustále v pohybu, pozorný. Kdykoliv se stala nějaká nehoda (rozlitá sklenička a pod. ihned vše uklidili a vytřeli) použité nádobí průběžně odnášeli ze stolů, aby si rekreanti mohli přinést další a neměli stoly přeplněné použitým nádobím. V areálu hotelu je možno využít 2 bazény s dětským brouzdalištěm, každý na jiném konci areálu hotelu, u každého k dispozici pool bar od 10 hod., tenisové kurty- starší, minigolf, dětské hřiště, posilovna..

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláž je písečná, veřejná, /poplatek 5 Eur za 2 lehátka , slunečník a plastovou židli/ ve vzdálenosti cca 400m, cca 5 min. chůze. Moře čisté, teplé, pro ty , kteří rádi šnorchlují, bohužel není na co koukat. Vstup do moře povlovný, písčitý vhodný pro malé děti. Občas foukal vítr, ale na pláži si můžete postavit připravené zábrany. Pláž je klidná, bez nabídky vodních sportů.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Ideální místo pro ty, kteří chtějí strávit klidnou dovolenou, bez ruchu a nočního života. Obchůdky po cestě na pláž, opačným směrem cca 200m větší market. V okolí půjčovny aut, motorek, čtyřkolek apod,/ tzv. hračkárny pro chlapy/ a taverničky. Ideální je půjčit si alespoň na den auto a objet ostrov a prohlédnout si i jiné pláže, historické zajímavosti, zajet se vykoupat do blízkého sirného termálního " koupaliště"

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Byli jsme maximálně spokojeni, na to , že hotel má jen 3 hvězdičky , nás mile překvapil.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 40
z 41 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání