Napsat recenzi

Pyli Bay - červen 2014

Recenze hotelu Aegean Bay Hotel (ex Pyli Bay) *** (Řecko - Kos - Marmari)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 1 601x
Recenze se líbila: 452 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0

Kos je krásný, určitě stojí za návštěvu, ale hotel rozhodně nedoporučuji.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Hotelový komplex má dvě části - starou a novou. Bohužel stará část včetně bazénu a dětského hřiště nepůsobí moc udržovaně. Byli jsme ubytováni ve staré části, pokoj byl sice čistý, ale vybavení velmi staré, ve skříních chyběly poličky, takže nebylo ani kam vybalit věci. Během našeho pobytu se večer v koupelně rozbila vodovodní baterie u vany - voda tekla proudem a nešla zastavit, personál sice zareagoval rychle, baterii vyměnil, ale zasekl se jim uzávěr na studenou vodu, takže jsme byli do druhého dne bez vody, odpoledne to opravili, ale nedočkali jsme se žádné omluvy ze strany hotelu, i přesto že jsme si stěžovali a žádali výměnu pokoje. To bohužel náš dojem z tohoto hotelu velmi negativně ovlivnilo.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Strava výborná, pestrý výběr z obědů i večeří. Vždy několik druhů zákusků. Nelíbilo se mi akorát malé množství druhů ovoce - ke snídani pouze pomeranče a kompotované broskve, k obědu a večeři meloun. Přes den a večer v programu all - inclusive voda, soda, cola, pomerančová a citronová limonáda, víno, pivo, ouzo, káva. Z jídel si většinou vybraly i děti. Narazili jsme pouze na problém s večeří v den odjezdu, kdy na večeři jsme měli ještě nárok, ale transfer na letiště byl plánován na stejnou hodinu, jako začínaly večeře. Hotel bohužel nenabídl žádnou možnost přijít na večeři dříve, nebo udělat nějaký balíček.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

V komplexu jsou 2 velké bazény a 2 malé kruhové dětské. Ve staré části hotelu bohužel dětský bazén špatně čištěný. Pro děti hřiště s houpačkami a skluzavkami. Působilo dost neudržovaně, houpačky rozbité,... Animační program byl (pro anglicky a francouzsky rozumící a nebo "rukama nohama") - během dne jóga, aquaaerobic, večer diskotéka, volba miss,...

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláž je vzdálená asi 10 minut chůze, jde se kolem potůčku, kde se sluní želvy. Pláž udržovaná, čistá, voda čistá, občas chaluhy, velké vlny. Voda nebyla extra teplá, ale stačilo to. Během našeho pobytu hodně foukalo (místní tvrdili, že je to běžné), byly velké vlny, naše děti se pak bály do vody. Příště budu vybírat radši lokalitu, kde tolik nefouká.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Před hotelem je malý supermarket, půjčovna aut. V blízkosti autobusová zastávka, restaurace, bar, cestovní kanceláře nabízející výlety.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Hotel mě celkově zklamal, sice se prezentuje jako rodinný, ale rozhodně tam žádná rodinná atmosféra nepanuje. Na začátku sezóny byl sice poloprázdný, ale i přes naši žádost ubytovat nás v novější části z důvodu nevyhovujícího pokoje a havárie na pokoji, nás odmítli přestěhovat. A přitom v nabídce cestovní kanceláře nebyla ani zmínka o tom, že budeme v "promo" a ani cena neodpovídala. Pláž se nám líbila, výlety po okolí také. Výhodou je krátký transfer z letiště - asi 20 minut. Taktéž do města Kos je to blízko - autobusem asi 30 minut, jezdil cca každou hodinu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 40
z 41 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání