Napsat recenzi

Apollon ostrov Kos

Recenze hotelu Apollon Hotel **** (Řecko - Kos - Lambi)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 2 089x
Recenze se líbila: 532 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pláž nalevo od hotelu. Pláž nalevo od hotelu.
  • Pláž napravo od hotelu. Pláž napravo od hotelu.
  • Aqua cvičení s animátorkou. Aqua cvičení s animátorkou.
  • Aqua cvičení s animátorkou. Aqua cvičení s animátorkou.
  • Hotelový bazén Hotelový bazén
  • Stretching s animátorkou Stretching s animátorkou
  • Západ slunce z hlavní silnice před hotelem Západ slunce z hlavní silnice před hotelem
  • Supermarket Supermarket
  • Hl.město Kos Hl.město Kos
  • Historické centrum Kos Historické centrum Kos
  • Přístav Kos Přístav Kos

Nádherná dovolená!!! Ti co si stěžují si budou stěžovat vždy a všude, pro nás to byl krásný zážitek, relax a pohodová bezproblémová dovolená. Klidně by jsme se do tohoto hotelu vrátili ještě jednou.

Ubytování  průměrně (4/5)

Vybavení hotelu podobné jako všude jinde, mile nás překvapilo, že dvě přistýlky nebyla palanda, nebo rozkládací gauč, ale další dvě velké postele, a že pro miminko byla připravená dětská postýlka, aniž by jsme si ji objednali.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Vyhovující, vždy bylo co vybrat, chutě vynikající (krom některých omáček na těstoviny, které připomínali spíše polévku) jídlo neustále doplňovali jen ovoce byl malý výběr - jablka, pomeranče, broskve, červený meloun. Téměř každý večer připravoval šéfkuchař nějakou specialitku. Při odletu nám otevřeli jídelnu o hodinu dříve, sice výběr byl velice chudý, ale potěšilo, že neodjíždíme bez kávičky a hladoví, ti co odjížděli ještě dříve dostali balíček na cestu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Personál vstřícný a ochotný, jediné co nás mrzelo bylo, že jsme dostali s kočárkem pokoj ve druhém patře bez výtahu (několikrát denně vynášet a snášet, nic moc), ale na druhou stranu, při příjezdu pokoje ještě nebyli připravené a vzhledem k malému miminku nám paní na recepci dala přednost a pokoj jsme dostali téměř okamžitě. Animátorky skvělé, nevtíravé, snažili se mluvit i česky, program každý den rozepsaný na nástěnce!!! Personál v jídelně rychlý, usazování hostů ke stolům organizované. Trošku jsme bojovali po ránu o lehátka u bazénu - to zažíváme ale téměř na každé dovolené. Další maličké škobrtnutí personálu jsme k našemu údivu (hotel byl plný malých dětí) zažili, když bylo potřeba přihřát dětskou stravu, nakonec jsme skleničky ohřívali na pokoji ve své cestovní rychlovarné konvici. Pokojská milá, snažila se vybavovat a nikdy se nezapomněla zeptat jestli na pokoji nespí Baby, aby nerušila. Řešili jsme rozbitou klimatizaci a zlomený klíč, vše vyřešeno dřív než jsme se vrátili na pokoj.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Moře od hotelu vzdáleno asi 200 metrů a ať se dáte doleva nebo doprava vždy dorazíte k moři. Z jedné strany byla pláž víc zabydlená, se slunečníky a bary, také více lidí, ale moře pár dní znečišťovaly chaluhy. Na druhé straně bylo moře čisté, víc zde foukal vítr, takže byly větší vlny a lidiček zde bylo jen pár,což je někdy příjemné, na okraji byl i jeden bar. Radi jsme chodili na obě pláže. Na neuklizené odpadky všude kolem jsme si za roky co jezdíme do Řecka už celkem zvykli, patří to sem asi stejně jako toaletní papír do odpadkového koše. :-)

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Hotel leží na parádním místě, je odsud blízko do hlavního města, cesta trvá pěšky půl hodinky, autobusem asi 5 minut. Zastávka autobusu hned vedle hotelu (pozor, jezdí klidně i o 15 minut dříve než je v jízdním řadu!). V blízkosti hotelu je i pár obchůdků, taveren a barů, mraky půjčoven motorek a kol. (Jízda na kole je zde velký hit!) Asi 400 metrů od hotelu velký supermarket a hned za ním další, v obou se dá nakoupit o dost levněji, než v těch maličkých.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Po celou dovolenou nám příjemně foukal větřík, hotelová zahrada je krásně zarostlá zelení (denně udržovaná několika zahradníky), tím pádem dost zastíněná a my jsme dovolenou zvládli i s 8 měsíčním batoletem parádně, byli jsme celé dny venku a užívali si, vody, sluníčka a příjemného klima.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 72
z 83 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání