Napsat recenzi

Ionikos - vyhněte se zdaleka

Recenze hotelu Ionikos Hotel ** (Řecko - Kos - Kefalos)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2022
Přečteno: 108x
Recenze se líbila: 72 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Zážitek z tohoto hotelu je opravdu nezapomenutelný! Hotel je tak 40 a více let starý, udržovaný s krásnu zahradou. Hygiena otřená - tekoucí WC, rozbitá sprcha, úklid nic moc, který nechává otevřené balkonové dveře bez ohledu na to, že uvnitř máte věci - absolutní nerespektování soukromí klienta. Co je nejhorší - kvalita služeb a velmi neochotný personál. Při příjezdu v 1 v noci nás nikdo nečekal, nevydal klíče, museli jsme telefonicky kontaktovat CK v Praze. PO hodině čekání dorazil nepříjemný a neochotný člověk. Na jídlo nejsem moc náročná, ale to co servírují zde k snídaní je opravdu odporné a zlodějské - 1 bulku velikosti hamburgru, malé balení medu, džemu a másla a jeden plátek něčeho, čemu říkají salám. Kafe nebo čaj v cca 50 ml šálku. 1 dcl žluté, sladké vody. Servírka velmi neochotná, klidně Vás nechá čekat i když nemá nic na práci. Jedná se o rodinný hotel na pláži. Co již zatají CK turistům je to, že leží u rušné příjezdové cesty na pláž, takže půlka hotelu poslouchá motorky, auta a řev puberťáků dlouho do noci. Hotel nemá vlastní pláž, i když všude CK uvádí, že je přímo na pláži. Majitel odkazuje hosty na nejdražší pronájem slunečníků a lehátek na pláži - 10 euro, jinde ale je velmi dobrá kvalita za 6 euro a s obsluhou :-)

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Češi dostávají nejhorší pokoje, na hlučnou stranu u příjezdové cesty nebo v nižších patrech, kde Vám personál nechává otevřené dveře na balon, i když tam máte svoje věci. Úklid, zejména wc a sprchy hrozný. Velikost 44 a více se pravděpodobně nevejdou do sprchy.

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

Nic horšího jsem ještě nezažila. Byla jsem jen jednou a pak jsem si snídaní dělala sama nebo si na ni chodila jinam. Samozřejmě jsem neměla důvěru zkoušet kuchyni a obědvala a večeřela jsem v okolních tavernách.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

První, co vám sdělí, jsou ceny a zaplatíte poplatek. K dispozici menší bazén s barem, kde je ale dost mizerná obsluha. Udržovaná zahrada, pimpongový stůl. Jinak nic

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláže nádherná, moře báječné, ale s hotelem nemá moc společné. PLáž je veřejná, lze si vybrat slunečníky i lehátka za poplatek. Výborné taverny.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Hlučné, špinavé, neudržované.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Pobyt byl tak odporný, že jsem po 4 dnech předčasně odcestovala (což mne stálo 155 eur za přebukování, zbytečně vyhozené peníze za nevyužitý seating). V hotelu jsem se necítila ano bezpečně ani nijak vítaná. Bohužel, v sezóně se mi nepodařilo sehnat jiné ubytování a již mne nebavilo se s personálem přetahovat o fungující WC, sprchu a respektování soukromí, noční obtěžování hlukem. Místo doporučuji, ale rozhodně ne tento hotel. Ukázkově zničená dovolená, která se mi prodražila o 100% za telefonáty s delegátkou a CK, únavou, servis, který hotel měl poskytovat, ale neposkytoval. Je to poslední dovolená s českou CK ***, která poskytuje zavádějící informace a za poměrně vysoké poplatky velmi nekvalitní hotel (cena cca 15 tis. za týden). Hotel je vhodný pro velmi, velmi nenáročné hosty, kteří si navíc neváží svých peněz.

Nedala bych žádnou hvězdu, ale jedna je podmínka pro zveřejnění :-(

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 9
z 16 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání