Napsat recenzi

Super dovča za super cenu

Recenze hotelu Mitsis Family Village Beach Hotel **** (Řecko - Kos - Kardamena)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 524x
Recenze se líbila: 413 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Vše bylo na úrovni, ubytování, strava, pláž, moře, bazény, animační program, luxusní výhled

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Byli jsme ubytováni v mezonetovém pokoji se sdíleným bazénem a s výhledem na moře. Naprostá bomba hlavně pro naše dva kluky. Dole dvě postele, spousta úložného prostoru, koupelna, televize, nahoře manželská postel, úložný prostor, televize a opět koupelna.(na Řecko dost nezvykle prostorné). Z terasy přímý vstup do sdíléného bazénu pro pět dalších pokojů. Úklid denně včetně výměny ručníků, denně probíhalo čištění bazénu.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Všeho dostatečné množství. Všichni jsme si vybrali. Nemohu sdílet názor s některými, že po týdnu nebylo z čeho vybírat. My strávili na dovče 14 dní a ani jednou se skladba jídla neopakovala, kromě snídaně, ale zase bylo všeho možného, že každý den jste mohli ochutnat něco jiného. Co se týče denního snacku, u bazénu trochu chudší, ale na pláži je pizzerie, bar se všemi možnými nápoji alko, nealko, hot dog, koblihy, bagetky. Prostě paráda. Plastových kelímků hojně, ale slušní lidé si po sobě dokázali uklidit. Bohužel jich nebylo mnoho.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Personál usměvavý vstřícný a opravdu velice pracovitý. Mohly bychom se od nich učit. Když na baru nestíhal barman, manažer hotelu sundal sako a šel makat, když v restauraci někdo omylem znečistil podlahu a nebyla zrovna po ruce uklízečka, opět nastoupil manažer a uklidil. Prostě takhle to má vypadat.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Opět super, čistá, voda průzračná, sice brzy hloubka, ale i to má svůj půvab.Vodní sporty s vlice přijemnými majiteli. Byla s nimi velká legrace. K pláži pěkná procházka. Řeči o tom, že je to krpál a podobně, jsou naprosto mimo mísu, Jednak to píšou líní lidé, kteří by nejradši jezdili autem i na záchod a proto pro ně jezdí vozítko denně hotel - pláž.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Je to veliky komplex čtyř hotelů vsazených do skály. Takže pohled famózní. Jednou za rok nám po tom ročním shonu stačí koukat se jen na hory a moře. Takže pro nás paráda, pro někoho možná nuda.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Dle některých recenzí co jsem zde četla opravdu nechápu nač si specielně Češi stěžují. Za nás musím zhodnotit vše kladně. 14 dní za necelých 70.000 pro čtyřčlennou rodinu ,to byl luxus zadarmo.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 25
z 39 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Baru: Zamyslete se... - 21. 7. 2014 11:20

Já jsem konkrétně zmínila, že umístění hotelu je vysoko a pro někoho to nemusí být ideální záležitost, proto hned neznamená, že jsem líný člověk a potřebuji se vozit i na WC. Prostě jsou lidé se zdravotním omezením a těm třeba tato informace pomůže, aby si vybral správně. A obecně pokud i ostatní lidé měli výtku, jen vyjádřili každý svůj názor, svou zkušenost a mají na ní právo. I za drobné chybičky, s kterými jsme se setkali, hotel vesměs všichni hodnotíme kladně, ale samozřejmě musíme být hned označeni za lenochy nebo věčné stěžovatelé :-(. reagovat

Renča: to jste měli štěstí - 6. 9. 2014 8:10

dobrý den,to jste měli fakt štěstí,my kupovali zájezd na první moment u ********,za stejnou cenu jako vy,ale jen na 8 dní,a dostali jsme tragický pokoj-bez bazénu a hrůza-a delegátka nám nepomohla-měli jste fakt štěstí s ubytováním nebo jste zaměstnanec |CK,protože většina čechů z našeho turnusu na tom byla stejně jako my.mějte se R. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání