Napsat recenzi

Pohodová podzimní dovolená s trochou toho stěhování

Recenze hotelu Lagas Aegean Village Hotel **** (Řecko - Kos - Kardamena)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 386x
Recenze se líbila: 418 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Počasí na přelomu září a října super. Hotel má docela dobrou pozici, takže to nikam není vyloženě daleko. Doporučujeme ale půjčení auta, protože v okruhu kolem hotelu není nicmoc k vidění a samotná Kardamena (vzdálená cca 1,5km) není zrovna nádherné přímořské letovisko. Pláže kolem hotelu taky nejsou moc pěkné (spousta odpadků, nicmoc přístup do moře a silnice po níž jezdí nákladní auta a práší). Vybavení hotelu velmi dobré, kuchyně taktéž.

Ubytování  průměrně (4,9/5)

Vybavení pokojů za ty peníze suprové. Hotel má zajímavou koncepci takové řecké vesničky na kopci. Větší část pobytu jsme bydleli až nahoře, takže jsme hojně využívali místního minibusu. Zejména do kopce. Pokud cestovka tvrdí, že mají všechny pokojen výhled na moře, tak to tedy není pravda. První den nás šoupli do pokoje v nižším patře (pokoje začínající na 1xx) a ten měl výhled leda na hromadu hlíny a spáleného dřeva. Pak nás šoupli úplně nahoru (pokoje 6xx) a tam byl super výhled, terasa. Nádhera. Pak nás ale zase na poslední dva dny šoupli o řadu níže, že prý nepoteče voda. Ne že by se kdokoliv z hotelu omlouval nebo tak. Prostě buď se přestěhujete, nebo budete bez teplé vody. No asi takhle - za dovolenou třikrát balit kufry, není zrovna super. A ten přístup personálu v tomto směru taky nicmoc. Ale asi je to ložené tak, že prostě nižší patra pro Čechy, Slováky, Poláky a jiný póvl, pro Němce, Nizozemce a Brity ta vyšší a lukrativnější patra.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Sice nejsem příznivcem bufetového stravování, ale jídlo bylo docela dobré kvality a velkého výběru. Jen teda ta forma stolování jak závodní jídelně u front je občas poněkud stresující. Takže pokud se Vám nepoštěstí sednout si na jedno z mála míst na terase, tak ani nemáte chuť si dávat v hotelu drahé víno, protože si ho ani neužijete. Takže jsme se najedli a prchali ven.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Jak popsáno výše. 2x jsme se stěhovali bez omluvy personálu, ani bez jejich pomoci. Jednání řeznického psa. To platí trochu i tom, jak Vás usazují u jídla. Nechcete sedět u tlačících se front, ale oni Vás jinam nepustí. Tady budeš sedět, vážený hoste! Jinak služby hotelu na úrovni - osušky na pláž, půjčení auta, hotelový minibus na zavolání. Internet v lobby tragický. Je na něm v téměř jakoukoliv denní dobu množství lidí a rychlost je pomalejší než pomalá.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

No tady teda špatný. Pláže ne moc udržované, hodně bordelu (dráty, plasty, gumy). Navíc ta silnice, která dělí hotel a přilehlé pláže je občas docela rušná a prašná. Ale jak kdy... Přístup do moře ušel. Proto je lépe si půjčit auto - na ostrově je mnoho mnohonásobně hezčích a čistších pláží, kde se budete cítit jako v ráji. Doporučuji Paradise/Bubble beach, Agios Stefanos, Tigaki, Marmari a pak pláž Agios Theologos (nádherné útesy a vlny).

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Doporučujeme půjčení auta, protože v okruhu kolem hotelu není nicmoc k vidění a samotná Kardamena (vzdálená cca 1,5km) není zrovna nádherné přímořské letovisko.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Dovolenou jsme si užili, celý ostrov jsme projezdili. Protože pokud bych se měl vázat jen na lokalitu kolem hotelu, tak asi zešílím nudou. Hotel super vybavený, jídlo taky fajn. Byla to pohodová dovolená...

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání