Napsat recenzi

Hotel pro nenáročné

Recenze hotelu Evripides Village Hotel *** (Řecko - Kos - Kardamena)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2022
Přečteno: 82x
Recenze se líbila: 79 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel je prezentován CK jako 4*, ale svá nejlepší léta má již za sebou. Řekla bych, že v současnosti slabší 3*. Na každém kroku je citelně znát nedostatek personálu. Nicméně se jedná o malý a klidný rodinný hotel s překrásnými výhledy na hory a moře. Pokud nejste nároční na ubytování a hlavně stravu, určitě tady najdete klid na relax. Pujčte si auto v nedaleké půjčovně NIKOS (i s pojištěním levnější než přes delegátku CK) a procestujte ostrov. Doporučuji výšlap k jeskyni Petra (Aspri Petra), pláže u basiliky Ayios Stefanos, výšlap na Palio Pylí, pevnost Andimáchia, návštěvu sirných koupelí Embros Thermes a procházku hlavním městem, vše přístupné zdarma. Platí se pouze za vstup do Asklepionu (Hypokratova nemocnice) - 8 euro.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Ubytování je velmi prosté. Dvě postele a jedna malá skříň bez polic. Vše působí takovým zašlým dojmem. Pokoj byl při příjezdu uklizen jen zběžně, na zdech pavučiny, na balkóně zaschlý ptačí trus. Koupelna a záchod v pořádku. Úklid pokoje a výměna ručníku pouze na vyžádání na recepci. Nejsme z těch, co by potřebovali ustlat postel, takže nám to nevadilo, nicméně si myslím, že v zemi, kde se toaletní papír musí házet do odpadkového koše, by mělo být samozřejmostí, že vám tento koš denně vynesou.

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

Strava v době našeho pobytu (konec září 2022) byla zoufalá. Měli jsme all inclusive. Snídaně asi byly nejlepší z celého dne, i když byly každý den stejné. Obědy a večeře strašné. Maso jsme téměř neviděli a pokud ano, jen tlusté vepřové na kostky. Dvakrát byly kalamáry, ale nejspíše ohřáté z nějaké konzervy. Jinak brambory, rýže, těstoviny a vařená zelenina. K večeři ještě hranolky. Dezerty jen k večeři - kupné rolády rozkrájené na plátky. Z ovoce melouny a jablka. Nicméně člověk hlady netrpěl, vždy se dalo se něčeho najíst :-).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Hotel má poměrně velký bazén i s odděleným prostorem pro děti, ale do dětského bazénu chybí schůdky nebo nějaký pozvolný vstup. V době našeho pobytu byl bazén krásně čistý, ale studený. Na zaplavání stačilo, trávit v něm delší čas třeba hraním si s dětma, vydrželi jen otužilí. Z dalších služeb bylo k dispozici zapůjčení kola za 5 euro na den. Kulečníkový stůl tam sice byl, ale bylo na něm odloženo spoustu věcí od majitelů, takže hrát se na něm nedalo. Personál moc milý a ochotný, na požádání vždy vyhověl.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Pláž je asi 150 metrů od hotelu. Jsou na ni lehátka zdarma. Pláž je z hrubého písku. Ale v moři, hned od vstupu, všude velké kameny. Žádné oblázky, jak se dočtete v oficiálním popisu CK, ale opravdu velké kameny a kluzké kamenné plotny. Bez bot do vody se do moře prostě vlézt nedá, jinak riskujete poranění nohy nebo uklouznutí. Vstup do moře je zde naprosto nevhodný pro děti a osoby se sníženou pohyblivostí. Nicméně je zde moře nádherně čisté, krásná viditelnost a pokud rádi šnorchlujete, užijete si krásné rybičky. Asi 2 km dále v Kardameně jsou písčité pláže, jezdí tím směrem několikrát denně autobus - jedna cesta 2 eura, zastávka je přímo u hotelové pláže.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Okolí hotelu je takové normální řecké :-). Ti, co jezdí do Řecka, jsou asi na tento standard zvyklí. Rozestavěné domy a suchá pole. Malý obchůdek je přímo vedle recepce hotelu, další jsme našli asi 1 km směrem k hotelovým komplexům Mitsis. Další možnosti nákupu jsou ve asi 2 km vzdálené Kardameně. Tam je také přístav, kde se dají koupit různé lodní výlety.

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

Kdo hledá klidnou dovolenou bez velkých davů turistů a nevadí mu jednodušší ubytování a strava, bude spokojený.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 23 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání