Napsat recenzi

Akti palace Kos

Recenze hotelu Akti Palace Resort & Spa ***** (Řecko - Kos - Kardamena)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 678x
Recenze se líbila: 279 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

S manželkou jsme uvažovali kam na dovolenou na kos. Zvolili jsme tedy akti palace protože mám ho i doporučila paní v CK. Po příletu vše probíhalo hladce a vše bylo perfektně naplánované. Po odjezdu z letiště jsme byli za 15 minut u hotelů. Vystupovali jsme pouze mi dva zbytek autobusu pokračoval dál v cestě. Nás příjezd byl ráno kolem osmé hodiny a tak nás paní na recepci zapsala a poslala nás na snídani po snídani jsme ale museli čekat nez nám připravil pokoje a to bylo až v jednu hodinu. Mohli nám tam alespoň hodit kufri a ať se prevlikneme tak jsme museli čekat na recepci asi 4hodiny. Když bylo vše připraveno šli jsme tedy na pokoje které byli na kartu. Po vložení nám vše ukázali a vše se tady rozsvítilo. Bylo na nádherné. Po čase jsme zjistili že však a 5* Hotel to mohlo být lepší. Nebylo kde si pořádně uklidit věci snad jen v nočním stolku který nešel ani dobře otevírat a nic se tam nevlezlo. Postel byla super a pěkně meka. Pravidelné doplňována lednička a ustláno. Měněny ručníky. Trochu mne zarazila sprcha kde vše stříkalo at jsem dělal co dělal vše řeseno na oko. Podlahy špinavé ani jednou neutrenne museli jsme používat jejich nazuvaky co byli v pokoji. Při vyjmuti karty nefungovala Klíma a nabíjení takže jste přišli do rozpáleného pokoje. . Sušit věci nebylo kde nemají ti ani malý sušák třeba na zeď tak jsme susilv na jejich zodlickach

Ubytování  průměrně (4,4/5)

3-4 hvězdičkový hotel max.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Stravování oproti jiným hotelům kde jsem byl maly rozdíl mezi snídani, obědem, večeři, malý výběr jídla na 5* hotel vše na stejné bázi vyjma restauraci al Carte. + Za mezinárodní originální alkohol!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Personál ochotný!! Milý . Vybavení na apartmá přijatelné. Spíše vážně pro lidi kteří chcou mít klid. Na pláži nehrají ani žádné písničky v pozadí a ani na hotelu. . V noci se Naďa pořádně rozsvítit v pokoji. Jen modré ledky a malé lampy. Při výlezu na balkon se ihned vytne klima a musí se zase ručně zapnout. Dveří se dají z venku špatně zavírat není zde ani klika

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Plaz písčitá v moři sami kámen dále v hloubce už jen písek. More čisté a teplé spíše jen zaplavat a ven

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Tohle je tragédie sama za sebe strasne málo kde jít a komu by se chtělo někde jezdit autobusem a pak zpět nic pořádně. Dosahu ze shora hoteli aktivní vypadají opuštěné na rovině. Žádná pořádná zábava

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Za vzhled hotelu bych dal 5* ale vevnitř to neodpovídá 5* ani za mák je tu komorní atmosféra. Avšak doporučuji si půjčit auto na dva dny a objet celý ostrov dle mapky kde jsou krásné pláže , krásný podmořský svět při potápění a všude se dá dostat za chvilinku. Půjčit auto na jeden den je nesmysl neobjedete to a i tak se nebudete moc všude zastavit a vykoupat. Pokud plánujete určité místo kde strávíte celý den pak vám postačí půjčit na jeden den.!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání