Napsat recenzi

Skvělá volba

Recenze hotelu Akti Beach Club Hotel Resort ***** (Řecko - Kos - Kardamena)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 1 518x
Recenze se líbila: 383 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Patřím mezi ty, kteří přehnanou chválu berou s rezervou a tak když jsem vybírala letošní dovolenou a našla velmi pozitivní hodnocení tohoto hotelu, na jednu stranu jsem zajásala a na druhou.. jsem z té chvály byla v rozpacích. Skutečnost však překonala očekávání...a tak věřte : SKVĚLÁ VOLBA, SKVĚLÁ DOVOLENÁ . Za patnáct let jsem opravdu nezažila lepší dovolenou.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

S naprostým klidem by sneslo i pět hvězdiček, moderně zařízené pokoje, kvalitní postele, naprosto dokonalá čistota, denně čisté osušky i ručníky - bez upozorňování personálu. Vše v pokoji i v ostatních prostorách hotelu čisté, příjemně vonící.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

LUXUS :-) řecká, klasická a hlavně italská a čínská kuchyně, množství ryb, mořských plodů, chobotnice, slávky.... nepřeberné množství salátů, ovoce, zeleniny, nápoje, sladkosti, zmrzliny..

po pravdě vše se nedalo ani ochutnat, kolik toho bylo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Velice milý, ochotný personál, několik česky a slovensky hovořících číšnic. Stoly dokonale upravené a čisté, všude pořádek a hlavně všichni usměvaví a milí. Denně po celý den cvičení v bazénech, programy pro dospělé i děti. Večerní programy nejprve pro děti, pak pro dospělé. Dokonce zde funguje něco jako školka, kde lze dětem dopřát chvíle při jiné činnosti než je koupání a opalování se. Mezi animátory děvčata z Česka i Slovenska.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Písečná pláž pár kroků od hotelu, lehátek dostatečné množství, slunečníků rovněž. A plážová osuška za vratnou zálohu k dispozici po celý pobyt, denně možná výměna za čistou. V moři sice kameny, ale boty do vody přístup zpříjemní. Ve vodě pár kroků od břehu spousta rybek, které doslova "zobou z ruky". Kousek od pláže bar s jídlem a pitím, toalety.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Vzhledem k ročnímu období vše zelené, kvetoucí. Do Kardameny příjemná procházka podél moře, jezdí tam také hotelový autobus, ale po svých je to příjemné rovněž.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Vřele doporučuji. Jen jako doplnění, zájezd jsem zakoupila u CK ****** a tak není třeba hovořit o absolutně perfektním přístupu delegátky v místě a bezproblémovém průběhu celé dovolené.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 16
z 17 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání