Napsat recenzi

Recenze hotelu Akti Beach Club ****

Recenze hotelu Akti Beach Club Hotel Resort ***** (Řecko - Kos - Kardamena)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 1 738x
Recenze se líbila: 442 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkově spíše zklamání...

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Abychom jako 4členná rodina měli dost prostoru, dopláceli jsme si za "big family room" s 2mi oddělenými ložnicemi. Bohužel po příletu jsme byli ubytovaní v něčem co odpovídalo standardům 80tých let (vybavení apod.). Velký bylo tak maximálně naše udivení, pokoje v žádném případě. Na 1noc OK, ale na 10dní katastrofa! Jeden pokoj (kde měli spát 2lidé) dokonce úplně bez oken. Kdo dal hotelu 4hvězdy???? Stálo to trochu handrkování, nakonec jsme dostali pokoj jinde. Ten už byl v pořádku, dokonce odpovídal fotkám z cestovky. Jenže byl hned vedle "divadla", kde dost hlasitá reprodukce (a zdi/stěny hotelu z papundeklu) neumožnily v klidu spát ani se zavřenými okny (=>člověk na sebe musel pustit klimatizaci, jinak by se upekl). Na oko vstřícní Řekové jakékoliv stížností/prosby s úsměvem přijali, ale hned další den ignorovali a pouštěli hudbu dál i přesto, že na parketu nebyl kolikrát ani jediný klient. Hudba hrála i do 2ráno (ale to už byla celkem potichu) kdy nacvičovali animátoři...proto rodiny s dětmi či ti, co potřebují v noci alespoň trochu klid a raději spí při otevřeném okně - pozor. Nevaruji až tak před celým hotelem, ale výběrem pokojů...

Dětské postýlky - klasické cestovní, ale nemají do nich standardní matraci, takže na pár dní dítě jistě vydrží, na dýl....

Lituji, že jsem neudělal foto našeho prvního pokoje, to by vypovídalo o všem...

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Velká snaha hotelu o pestrou skladbu. Detailista se pozastaví nad tím, proč ovoce/zelenina není často zralá, ale možná to není v počátku června v silách hotelu zajistit. Za 10dní se to všechno přejí snad každému, ale zde kladně hodnotím snahu.

Co nepochopím, je relativně nekomfortní výška židlí (i pro vzrostlé jedince) a pak že dětské židličky nelze zasunout blízko ke stolu, takže prckové se musí dost natahovat a na zemi je spoušť.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

K dispozici 3 místa s bazény, což je super, protože si každý vybere co mu vyhovuje, všude možnost občerstvení, akorát se snad každý rodič pozastaví nad tím, proč u hlavního bazénu je velký reproduktor hned u dětského brouzdaliště a pere hudbu a skřeky animátorů do dětí.

Dětský koutek komentovat nebudu, protože to je prostě parodie...

Personál - skoro všichni velmi vstřícní, až se člověk pozastaví nad tím, že to je už za hranou přirozené vstřícnosti (tedy pokud člověk není s něčím nespokojen a nechce kupř. vyměnit pokoj..).

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž dost kamenitá, takže vstup bez obuvi jen pro otrlé. Lehátka/slunečníku zdarma,ale moc jich není...takže...

Pláž má z jedné strany málo frekventovanou silnici, mezi silnicí a mořem je něco přes 8metrů (mohlo by být více). Ale tím že je pláž kamenitá, tam zase takový nával není. Přesto jsou však lehátka obsazená...no prostě kapacita hotelu je řádově jinde...

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Asi bez komentáře, prostě Řecko. Kde není hotel nebo nedostavěný dům, tam je pustina.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Myslím, že hotel není zrovna vhodný pro rodiny s malými dětmi, proto slabší hodnocení. Pro větší OK.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 16
z 17 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání