Napsat recenzi

Hrůza !!

Recenze hotelu Summertime Hotel & Apartmány *** (Řecko - Korfu - Sidari)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 1 043x
Recenze se líbila: 406 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • ve všech skříních orezlé panty ve všech skříních orezlé panty
  • futra dveří futra dveří
  • baterie hnusná, držela pouze na hadicích baterie hnusná, držela pouze na hadicích

Byli jsme ubytováni v apartmánech Polyxeni které patří k hotelu Sumertime,ubytovaní mají all inclusive v hotelu ale pozor !! Je to půl kilometru !! Takže když máte žízeň,chcete se jen napít a vrátit na pokoj, ujdete kilometr po rozpálené silnici. Ráno jsme si museli vzít všechny věci na celý den a být celý den v mokrých plavkách i u oběda abychom netrpěli neustále na cestě. S centrálního hotelu je to k moři ještě dalších 200m.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Totálně plesnivý pokoj !! Skříně,postele,linka,záchod,zdi,futra,dlaždice,všechno shnilé. Pokoj nám vyměnili za méně shnilý a do toho původního dali rodiče s miminem v kočárku. Nikdo nic neřešil. Ubytování byl prostě šok.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Snídaně normál jako doma. Žádné speciality.Bageta,toustový chleba,salám,sýry,vejce,džem,musli,jogurt,káva čaj. Oběd skromný. Jeden druh masa,hranolky špagety,něco zapečeného ubohé dezerty,stále stejný kydanec tvarohu s džemem v kelímku nebo samotná barevná želatina. Večeře lepší o dva druhy masa. Denně kuře,ryba,hranolky. Nějaká ta zelenina,meloun,jablko. Na baru jsme si mohli sami čepovat pivo(hnusné),víno,ouzo,vodku,brendy(což nám pomáhalo zapomenout na to ubytování),čtyři druhy limonád,kávu,zmrzlinu. Kolem páté k svačině denně gyros.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení jsme neužívali kvůli plísni. Jen sprchu,lednici a postel. Věci jsme radši nevyndavali z kufru.Ulízečky vytírali.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž hezká,mělká tak akorát. Krásná kulisa pískovcových skal kolem dokola.Žádný servis jen lehátka se slunečníky za 8 euro na den.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Uličky s obchůdky a tavernami,klasika.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Korfu je zelená náááádhera !!! Půjčte si auto nebo čtyřkolku a něco si projeďte !! Ale nikdy né do tohoto hotelu !!!!!!!! Obzvlášť né apartmány Polyxeni.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 49
z 100 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání