Napsat recenzi

4 sluníčka jeli za sluníčkem

Recenze hotelu Summertime Hotel & Apartmány *** (Řecko - Korfu - Sidari)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 584x
Recenze se líbila: 404 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 3
  • Vilka, kde jsme byli ubytováni Vilka, kde jsme byli ubytováni
  • Cedulka - kousek od hotelu směr pláž Cedulka - kousek od hotelu směr pláž
  • Vstup na pláž APOTRIPITI Vstup na pláž APOTRIPITI
  • Pláž Pláž
  • OBĚD , skvělá ryba-žralok,zelenina,hranolky,sýr OBĚD , skvělá ryba-žralok,zelenina,hranolky,sýr
  • Řecký večer, holky zapozovaly :)) Řecký večer, holky zapozovaly :))

Byli jsme spokojeni se vším.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Byli jsme ubytování cca 100m v mezonetovém bytě. Moc pěkný,čistý. Byli jsme nadšeni.Ikdyž jsme se chodili zde jen přespat, byla jsem ráda ,že nám to pí. v CK doporučila.

Přízemí velká místnost , kde byla sedačka,stůl 4 židle nezařízená kuch.linka s ledničkou a wc se sprch.koutem a umyvadlem.Po schodech nahoru dva pokoje jeden se 3 lůžky a druhý se 2 lůžky , koupelna s vanou umyvadlem a wc dohromady.Klimatizace za poplatek 5euro/denně, kdyby bylo na mě , nepotřebovala bych ji ,ale ve větším pokoji bylo teplejc, tak jsme na dva dny klimu zakoupili.

Určitě něco na komáry, já jsem měla jen pár štípanců ,ale dcera to schytala víc :)) a někteří měli opravdu boule...!!

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Snídaně: musli,čokol.lupínky,2 druhy marmelády, med, nutela, jogurt, rajče okurek,olivy,feta sýr, tvrdý sýr, 2 druhy salámu, fazole, párky,volské oka,vaječná omeleta,vař.vejce, salám opečený na zp.angl.slaniny...pečivo větsinou toust.chléb dal se i opéct ,+ z lístk.těsta na slano nebo na sladko koláč teplý.

Oběd: Zelenia- rajče okurek,teplá mrkev či směs zeleninky ,olivy,červená řepa,zapečený lilek-moc dobrý bohužel jen jednou byl:(, strouhaný sýr,cibule..hranolky- ty byly moc dobré byť je u nás vůbec nejím !!, těstoviny nebo rýže nebo brambor..vždy dvě přílohy a buď kuře s masem vepřovým -jednou hovězí, nebo kuře a ryba taky moc dobrá, nebo mletá masa či pečené maso MOC CHUTNÉ ..., lazaně, zapeč. těstoviny, v ledničce jablka většínou ,jednou broskve

Večeře: obdoba oběda + meloun

z buchet budto na zp. mléčné rýže dezert,pak něco jako želé-galaretka,případně s lístkového těsta,čokol.pudink,výborný řecký jogurt...

Odpolední snack: toust.chleb, rajče,okurek, tvrdý sýr a salám

Dopol i odpol. pro všechny ZMRZLINA....cca od 10h-20hod to bylo určitě !

Myslím ,že jsem vše nenapsala.....vše jsem ani nevyzkoušela

ALE HLADY JSME NEUMŘELI ,ŽÁDNÝ PŘEPYCH -to musíte jet jinam!!! MY JSME SI POCHUTNALI !!!!

K Pití klasika jak to u 3 * je džus a pak sycené limo z automatu cola,sprite,lemon,soda,orang,čistá neperliva z barelu voda, čepov.pivo, vodka,rum a ještě jedna lihovina...vína, ale z alkoholu jsem vyzkoušela pouze vodku s džusem a pivo a to bylo fajn. Vše jsme si čepovali sami jen večer u baru obsluhovali barmani.

Káva a čokoládu z automatu v případě poruchy byla nádoba s hor.vodou a s prášk.směsi jste si namíchali sami,čaj.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vždy je co zlepšovat,ale jak jsem psala byli jsme spokojeni,pokoje čisté,denně nám pí. ustlala,2x nám dala čisté ručníky,toal.papír vše bylo v pohodě...2x jsme ji nechali nějaké drobné...:)

Recečpní byla i pí. asi původem slovenka a jedna češka.I číšníci dva byli češi ,ale ti po dvou dnech pak jeli domů. Ale vždy jsme se domluvili.

Jediné velké MÍNUS u bazénu a na recepci jak je WC se otvírají dveře směrem dovnitř a vy si nemáte pomalu kam stoupnout ,aby jste ty dveře zavřeli a mohli "vykonat potřebu".

Wifi na recepci nebylo 100%.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Chodili jsme na pláž APOTRIPITI, která byla cca 8 min ani né od hotelu, ta se nám nejvíce líbila,slunečníky a lehátka za poplatek 2 lehátka a slunečník udajně 8 euro,ale my jsme nevyužili byli jsme buď v moři nebo na prostěradle a pak většinou u bazénu.

Moře bylo osvěžující ,ale jak jsem zvyklá pobýt i několik hodin v moři,. zde se nedalo bylo na mne opravdu chladnější...bez vln, jen předposlední den byly vlnky :))pozvolný vstup písčité dno, super.Boty jsme nepotřebovali.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Okolí hotelu obléhaly budto další ubyt.zařízení nebo taverny a obchůdky..na večer jsme se chodili procházet do obchůdků až do centra,kde bylo rušno..

Bazén u našeho ubytování v pohodě někdy nás bylo víc a někdy jen třeba 6 lidí v bazénu...

Je to Řecko takže co je za "pozemkem"tak jsou zde odpadky na zemi,neudržované pozemky, kde je vidět ,že nikdo dloho nebyl...neposečená tráva...atd

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Nenáročným určitě DOPORUČÍM. 100 lidí 100 chutí..

Nemůžeme srovnávat s předešlými dovolenými v Řecku všude je něco...ale nám i mě osobně se líbilo :))

NENECHTE si ujít ŘECKÝ VEČER!!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 49
z 100 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jarmila: Hotel v Sidari - 10. 8. 2016 9:52

Paní si hodně vymýšli, protože tam bych nejela ani za nic. Vím o čem píší. Stačí ta fotka s tím jídlem. Odporná kejda. Hranolky a zase hranolky. reagovat

SLUNÍČKO 76: Re: Hotel v Sidari - 10. 8. 2016 16:46

Milá paní, nevím proč bych si měla vymýšlet !!!!!! Nám všem čtyřem chutnalo . Osobně nemám ráda žádné mastné ,tučné věci .Hranolky nebyly ani přesmažené ani syrové jen si každý dle chuti dosolil... Řecko jsme navštívili po čtvrté. A jak jsem napsala 100 lidí 100 chutí... reagovat

SLUNÍČKO 76: Re: Hotel v Sidari - 10. 8. 2016 17:36

Milá pí.JARMILO, nevím proč bych si měla vymýšlet !!!! Do ŘECKA jsme zavítali po čtvrté, my jsme byli spokojeni. Sama nemám ráda mastné,tučné...hranolky nebyly ani přesmažené ani syrové ani mastné jen si každý dle chuti dosolil...100 lidí 100 chutí Pokud ovšem někdo hledá něco víc musí si připlatit jak jsem psala v recenzi... Nelitovali jsme,že jsme si vybrali právě Summertime Hotel *** !!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání