Napsat recenzi

VAROVÁNÍ

Recenze hotelu Maria's Beach Hotel & Apartments *** (Řecko - Korfu - Sidari)

Hodnocení:
průměrně: 2,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 96x
Recenze se líbila: 199 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Kdyby zde bylo možné udělovat mínusové hodnocení, určitě to udělám. Nespokojení byli i další účastníci zájezdu

Ubytování  průměrně (2,3/5)

Šikovně nafocené a nejspíš i upravené fotky, hlavně interier pokojů. Vybavení je velmi zastaralé, mnohde poškozené, či nefunkční, malé pokoje i koupelny, nevábně "vonící", přízemní pokoje tmavé, málo prostoru na uložení věcí (většinu jsme nechali raději v kufru po celý pobyt). Úklid obden, problém s košem v koupelně na použitý toal. papír - nechutné.Označení 3 hvězdiček je přehnané.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Jídelnu by měli přejmenovat na čekárnu. Servírovaná snídaně 9-11 hodin, výběr ze tří stále stejných jídel (1.volské oko, malý páreček, plátek slaniny a 2 kolečka z rajčete, 2.talíř se třemi plátky šunky a třemi plátky sýra + 2 kolečka z rajčete, 3.jogurtový pohár), pouze bílé pečivo a volba mezi jedním šálkem čaje nebo kávy, džus. Večeře výběr ze dvou jídel, chuťově nevýrazné a vzhledově nezajímavé, předkrm většinou pár plátků grilované zeleniny a závěrem stále stejný zákusek nebo pár kousků krájeného melounu, celý týden dokola to stejné. Pití se platí zvlášť.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,2/5)

Personál v jídelně-čekárně sice pozdraví, občas se i usměje, ale pro vaši objednávku ke stolu přijde po 20-30 minutách. U snídaně se celý proces protáhne většinou tak, že se na pláž dostanete těsně před polednem, takže půl dne v háji. Večeři dojíte nejdříve v 21 hodin. Personál je zřejmě placen od hodiny a i když na dovolené je času dost, nechci ho trávit čekáním.

Pláž a moře  průměrně (2,4/5)

Pláž u hotelun není špatná, placená lehátka a slunečníky, odhrabaná tráva na hromadě, velmi pozvolný a dlouhý vstup do moře. Podstatně lepší a čistší pláže jsou o kus dál a hlavně v Canále d´ Amour.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

V okolí je hodně dalších hotelů, obchodů, taveren, barů, noční život a zábava, diskotéky do ranních hodin. Sidari je rušné letovisko, taková turistická fabrika, nemá žádné historické centrum s malými křivolakými uličkami a atmosférou typickou pro přímořské lokality. Výlety za přírodními krásami i historickými památkami, kterých je na ostrově obrovské množství, je možné absolvovat s cestovkami, půjčeným autem, čtyřkolkou apod. Jak je v jižních krajích zvykem, všude nepořádek, odpadky. Neváží si přírody.

Celkový dojem  průměrně (2,2/5)

Hotel NEDOPORUČUJI, vybírala jsem podle recenzí, pochvalných je dost, ale i tak to byla špatná volba a zcela jistě se do něj nevrátíme. Korfu přezdívaný Zelený ostrov za shlédnutí určitě stojí,v Sidari si klidnou dovolenou neužijete a ani pro děti to není úplně nejvhodnější místo.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání