Napsat recenzi

Joanna Aparthotel ** Ideální místo pro odpočinek v řecké přírodě

Recenze hotelu Joanna Aparthotel ** (Řecko - Korfu - Sidari)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 239x
Recenze se líbila: 251 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

2dospělí+dcera 10let. V Sidari jsme byli už loni ale v hotelu Panorama. /Tam bylo potřeba se ke každému jídlu do jídelny převlíct z plavek,tak jsme letos chtěli něco pohodového a to se v Joanně splnilo/.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Vybavení pokojů jednoduché ale plně dostačující,stejně tak koupelna - fotky CK odpovídají skutečnosti.Klimatizace byla za příplatek,myslím 5euro na den, ani nebyla potřeba.Každý pokoj ať už v budově nebo v přízemních apartmánech měl balkon.Na pokoji byla i stařičká TV s fungujícím kanálem čt24.Úklid byl avizován 1x za dva dny ale paní uklízela každý den.Jediné problémy ohledně ubytování byli - 1/ komáři - Raid do elektřiny to vyřešil, 2/ opravdu stará kovová přistýlka která vrzala - takže matraci na noc na zem a bylo vyřešeno , 3/ Joanna je hned u cesty která vede ze Sidari do Peroulades a dál k pláži Logas /v moři krásný bílý píseček jako v Karibiku/ s restaurací Sedmé nebe/výborný Old greek pilsner 4eura, úžasný džus z čerstvých pomerančů 4eura, cheesburger s hranolkama 11euro - kvalitní maso ale chuťově nic moc,hranolky byly lepší v Joanně/, anebo vpravo na Mys Drastis.Takže tudy pendlují turisté i místní a taky busy CK na ubytování. Není to žádná hlavní tepna ale přece jen trochu provoz tam je, nepříjemné je to v noci když okolo projíždí někdo kdo má potřebu to osolit, to je pak slyšet i přes zavřené balkonové dveře. Jinak přes den při cestě na pláž je to vpohodě, většina jezdí pomalu a ohleduplně,sem tam se najde blb.Klidnější ubytování je naproti v hotelu Dimitra -budova je dál od cesty a mají okna ložnice dozadu k bazénu a přistýlky jsou klasické dřevěné postele.Na jídlo se od nich chodí do Joanny nebo do Summertimu.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Pouze 2x jsme zašli ze zvědavosti do Summertimu abychom nemuseli od pláže až do Joanny a zpět.

V Summertimu mají větší výběr jídel ale do jídelny se vůbec nesmí v plavkách/mají látkové židle/ a to ani si jen nabrat jídlo a pak si jít ven sednout na plastové židle.Nestačí ani hodit přes sebe tričko,musíte mít i nějaké kraťasy jinak vás ženou ven.Jídlo v Joanně jako všude víceméně stejné a podobné ale vždycky jsme si vybrali a pochutnali.Vše čerstvé a navíc je to jídlo které se dováží ze Summertimu akorát je menší výběr.Odpoledne na svačinu opravdu jen veka se šunkou a salámem a sýrem ale děti si nestěžovaly.Nápoje-voda,sladké limonády,pivo,víno,i nějaký alkohol-vše si čepujete sami celý den.Nechyběla zmrzlina - 4druhy.Věčně proklínané hranolky byly výborné,zvlášť když byli dochucené jakýmsi kořením...Co jsme nejvíc ocenili ,tu úžasnou pohodu při stolování v zahradě a okolo bazénu!

V den odjezdu nám nachystaly jídlo dřív abychom se před odjezdem mohli navečeřet.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

1x za hodinu jezdí pickup od Summertimu k Joanně a zpět a jezdí pravidelně, ne jak tady kdosi psal že řidič byl vidět jen u jídla.A když Vás potká cestou a má volné místo tak přibrzdí a nabídne svezení.

Bazén čistý,neustále kontrolovaná kvalita vody,teplota vody prý 28stupňů - moře bylo ještě teplejší. Polovina bazénu se svažuje do menší hloubky a část pro nejmenší děti je oddělená zábradlím.

Dva kroky od bazénu už je tráva,lehátka a zahrada, v Summertimu je okolí bazénu vybetonované, s lehátky a jsou tam schůdky okolo stolů,prostředí nic moc a všude to tam klouže.Navíc o poznání víc lidí.

Veškerý personál v Joanně milý,usměvavý,ochotný,kmitali od rána do večera.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Na Logas i Mys Drastis se dá jít i pěšky, šli jsme i s dcerou, přes Peroulades rovinka pak je to trochu do kopce ale kdo nemá problém s pohybem tak je to příjemná procházka asi 2km. Na pláže v Sidari je to oproti tomu kousíček.

Všechny pláže v Sidari stojí za to navštívit a vybrat si tu svou a prozkoumat ostrůvky. Vyjma hlavní městské pláže-rovná placka,málo vody, pro nás o ničem.Jediná výhoda že máte za zády restaurace a když si tam něco objednáte,máte lehátko s polstrem a slunečníkem zdarma.

Nejlepší je si první den projít trasu z hlavní pláže doleva po pobřeží a udělat si obrázek kde je jaká zátoka.Nejdřív je zátoka kde se nekoupe,přelévá se tam voda přes výběžek na hlavní pláž když jsou vlny.Stojí za to přejít přes místo kde se voda přelévá a obejít výběžek na druhou stranu k moři,je tam takový samostatný útvar.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Od tohoto prvního výběžku dál cestičkou přes ,,Sherwood" se dojde k první zátoce,dál okolo restaurací druhá zátoka kde se půjčují kajaky a šlapadla/šlapadla sem převážejí z hlavní pláže až okolo 11,pokud je nepřivezou znamená to horší počasí a nepůjčuje se/ cena 10euro na hod.Jinak je další člověk půjčuje i na hlavní pláži ale připadlo nám že je má v horším stavu a nebyl moc ochotný.O kousek dál vedle hotelu Kanali je restaurace se slunečníky u bílého zábradlí, jsou tam přehlédnutelné schůdky dolů na malinkatou plážičku.Dál je potom už jen výběžek kde se skáče do vody a vedle zátoka s Kanálem lásky.Voda je jakoby špinavá ale je to tím že dno je jílovité a voda ho pořád čeří.Kanál určitě nevynechat,dá se proplavat a uvnitř se dá sednout. Nejbližší pláž od Joanny je Apotripiti /samostatná cesta,nedá se dojít od Kanálu lásky/- cestou do Sidari je napravo Supermarket Melitsa a přímo naproti je odbočka vlevo k Apotripiti -tam jsme se nejvíc vyřádili ve vlnách když zrovna byly.Na dně jsou semtam velké kameny,pozor na ukopnutí prstů.Jsou tam dva ostrůvky,ten vzdálenější podlouhlý je úžasný. Je tam i místo na skákání,děti se vyřádí v kalužích s bahýnkem, dá se vpohodě doplavat i s lehátkem.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jarmila: Sidari - 24. 1. 2019 15:31

Je zo jedna velká lež. Sidari je velmi špinavé letovisko. Na cestách plno odpadků a moře dost špinavé. Hlavni městská pláž. Lehátka a slunečník stoji 8euro. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání