Napsat recenzi

Levná dovolená na Korfu

Recenze hotelu Apartment Mary Joan **+ (Řecko - Korfu - Sidari)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2018
Přečteno: 104x
Recenze se líbila: 228 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Zakoupili jsme si velice levnou dovolenou (8 dní all inclusive letecky z Brna za 6990 Kč) a tak jsme samozřejmě očekávali že pobyt nebude luxusní. Proto si v recenzi ani tak nestěžuji, jako spíše konstatuji aby případní zájemci o tuto dovolenou za cenu třeba 10.000 Kč nebyli zbytečně zklamáni.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Čisté prostředí, starší nábytek, protíkající WC, úklid 2x týdně, při příjezdu nových hostů v nočních hodinách značný rámus při přesouvání nábytku (to ale samozřejmě byla individuální záležitost a bezohlednost nově příchozích). Venkovní posezení na zahrádce bez možnosti se osvěžit třeba sprchou, takže ve vedru nic moc. My vedro ale neměli, takže pohoda. Bez klimatizace, to nám také nevadilo, koncem září bylo v noci již chladněji a přes den jsme byli u moře nebo u bazénu ve vedlejším hotelu Joanna. Majitelé asi táta se synem, starý pán umí pouze řecky. Problém byl se zakoupeným připojením k internetu (10 EUR na týden a pokoj, heslo nastaví majitel sám do vašeho zařízení). Internet ovšem chytnete pouze u vchodových dveří do apartmánu (testováno v čísle 6 a 7), takže v pokoji či na verandě si nezasurfujete. Venku na zahrádce byl signál dostatečný. Chvíli jsem litovat vyhozených 10 EUR, pak jsem si zvyknul a lovil signály jak se dalo.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Nestěžuji si, all inclusive na týden za 2000 Kč ve dvou hotelích kde jsme je mohli využívat odpovídalo kvalitě. Skladba jídel a nápojů se za celý týden téměř nezměnila, takže pokud jíte proto abyste žili a nežijete proto abyste jedli a pili tak můžete být spokojeni. Já se upřímně těšil domů až si dám pestřejší stravu. V Řecku bych také očekával více ovoce a zeleniny, nejlépe z místních zdrojů. Z ovoce jsme měli pouze na večeři červený meloun, ze zeleniny monotematicky okurky, rajčata, zelí, olivy... Stravování probíhalo v hotelu Joanna vzdáleným od našeho ubytování cca 300 metrů, a také jsme mohli využívat služeb hotelu Summertime, který byl vzdálen cca 1 km od našeho ubytování. V Joanně bylo dost nepříjemné že na jídle a v nápojích sedělo a poletovalo vždy mnoho vos. Byly sice hodné a klidné, nikoho nepopíchaly, ale přece jenom je stále vytahovat z jídla a nápojů bylo hodně nechutné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Ano, i zde platí že cenu za kterou jsme si zájezd zakoupili si nemohu stěžovat. Bazén krásný, čistý, osvěžující, personál se snažil jak má v této třídě být, vybavení našeho ubytováni trošku starší, ale dobře funkční, v postelích se spalo příjemně, a pro nás byl především fajn klid a ticho, kdy jsme si mohli dosyta vychutnat místní přírodu.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Pláže atraktivní, ale malé, ve vzdálenější části Sidari je pláž sice větší, ale ústí zde nevonící stoka, takže tam raději ne. Moře u pobřeží pískovcových skal zakalené, trošku dále od břehu již čiré, ale mrtvé. Skoro nulový mořský život, ale to je důsledek chování lidských parazitů kteří postupně zahubí všechny vody na planetě Zemi....

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Zde bych málem dal 5 hvězdiček, nebýt přeplněných kontejnerů a stovek pytlů s odpadky kolem nich. Za celý týden pobytu ani jednou se líní řekové neuráčili tuto hrůzu odvézt, takže 10 metrů od hotelu Joanna smrděly a hromadily se odpadky. Také mne překvapili spousty vraků automobilů které se různě povalovali v trávě, vedle silnic a dokonce i na chodnících.... Jinak v okolí jsou pěkné lesy, olivové háje, na západním pobřěží (pěšky cca 2 km) krásné útesy a 2 malé romantické pláže).

Celkový dojem  průměrně (4/5)

4 hvězdičky zde dávám jen díky velice slušné ceně zájezdu. Sice jsme si mohli letenku a ubytování sehnat ještě levněji přes internet, all incusive bych určitě rád oželel (stravování v místních restauracích není zase až tak moc drahé, v obchodech jsou ceny téměř jako u nás).

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání