Napsat recenzi

Dovolená v hotelu Sea Bird , Korfu.

Recenze hotelu Sea Bird Hotel *** (Řecko - Korfu - Moraitika)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 1 256x
Recenze se líbila: 461 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená příjemná, hotel je v klidném místě, žádný rámus v noci, na pláž je to velmi blízko, nákupní supermarketky také blízko.Moře je tam mělké, kdo chce plavat, musí se chvíli brodit dál od břehu ( žádný problém), pro děti vysloveně vhodné.

Ubytování  průměrně (4/5)

Pokoj i balkon prostorný, neuškodilo by pár malých oprav, např. na otevření šoupacích dveří od skříně ve zdi bylo třeba vynaložit sílu a důvtip. Koupelna- sprchový kout, WC a umyvadlo - na malinkém prostoru, sprch,kout měl igelitový závěs, takže na podlaze byla stále louže vody, kterou jsme se brodili i při použití WC.Ale denně pěkně uklizeno, nové ručníky a čisté prostěradlo.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Snídaně i večeře byly opravdu skvostné!!! Lahodná řecká kuchyně vyvážila drobné nedostatky koupelny.Žádné kontinentální jídlo s ochutnávkou řecké kuchyně, ale výtečné pravé řecké jídlo, maso i omáčky voňavé bylinkami, několik příloh na výběr, spousta zeleniny, saláty.Ke snídani řecký jogurt, med, džemy, vejce nebo párečky,feta, rajčata.Ráno i večer ovoce.Vše opravdu výborné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Sportovní a kulturní vyžití nemohu posoudit, nepotřebovali jsme je, v bazénu jsme se nekoupali, ale byl tam a měl čistou vodu.Personál byl milý a vstřícný.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž blizoučko, moře čisté, mělké, vstup dobrý.Možnost pronajmout si lehátka a slunečník za 6 euro denně.Nebo pronajmout jen lehátka a slunečník si koupit v blízkém marketu, což se nejspíš vyplatí.Na pláži příjemné taverničky s jídlem a pitím, pita gyros za 2 eura byla moc dobrá , k obědu dostačující.Pohoda.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Hotel v klidném místě, procházka do městečka ke kostelíku po cestě hned vlevo za hotelem mezi penzionky a vilami v krásných zahradách, olivové sady, citroníky, pěkné.Procházka z druhé strany po silnici ke kruhovému objezdu kolem řady obchůdků, kde bylo ke koupi v podstatě vše,ale ne tak hezká.Městečko nic moc.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Byli jsme spokojeni.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 7 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání