Napsat recenzi

Recenze hotelu Nasos & Daisy Hotel and Studios *** (Řecko - ostrov Korfu - Moraitika/Messonghi)

Recenze hotelu Nasos Hotel & Resort *** (Řecko - Korfu - Moraitika)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 407x
Recenze se líbila: 410 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • výhled z pokoje výhled z pokoje
  • výhled z pokoje výhled z pokoje
  • pláž, kam jsme chodili pláž, kam jsme chodili
  • pláž, kam jsme chodili pláž, kam jsme chodili

Pěkný hotel, k ubytování hotelové pokoje i studia. Majitel i personál příjemný, ochotný.

Ubytování  průměrně (3/5)

Pokoje čisté, každý den úklid kromě neděle, výměna ručníků 2x týdně. Teplá voda z ohřívačů, večer může být chladná. Pěkná terasa

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Snídaně švédské stoly, trochu chudá, ale všeho dost. Stolky uvnitř i venku u bazénu. Stolečky pro děti ke stravování. Večeře v restauraci v patře s výhledem, výběr ze dvou menu, 4 chody, předkrmy výborné, hlavní jídlo nasytí i největší jedlíky, vždy zeleninový salát a dobré zákusky na konec.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

wi-fi, TV 2 české programy CT 24, OCKO. lednička, klima za poplatek, v září už není třeba, trezor za 15 E na týden. Kolem hezká zahrada, bazén, hřiště pro děti. Bar otevřen do noci.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Pláž blízko, 200 m, délka asi 1 km, hodně lehátek a slunečníků, taverny. U pláže i obchod, přijatelné ceny. Pár míst k ležení bez lehátek. Pláž je hezká, pésečná, velmi pozvolný vstup do moře, hloubka cca po 300 m, na kraji pláže kamínky, není nudistická. možnost půjčení šlapadel pro až 5 lidí, 10 E/hod. K pronájmu menší výletní loď na výlety pro 2-10 lidí. Možnost tahání za člunem na padáku. Několik mol. Voda v září velice teplá, okolo 26 st.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Do centra Moraitiky cca 500 m. Přímo u hotelu 50 m obchod, suvenýry, půjčovna aut, moto, kol, dobré ceny. Přímo u hotelu zahrada s ovocnými stromy, směrem k moři hotely. Výhled na moře z nejvyšších pater, jinak výhled kolem je hezký, zeleň, hory. Možnosti výletů za památkami, původními městečky, přírodou, krásnými plážemi i zábavou.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Hotel a místo, kam bych se klidně vrátil

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání