Napsat recenzi

Nejkrásnější dovolená

Recenze hotelu Messonghi Beach Hotel Resort *** (Řecko - Korfu - Moraitika)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 2 692x
Recenze se líbila: 446 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Výhled z pokoje do zahrady Výhled z pokoje do zahrady
  • Koupelna Koupelna
  • Budova ve které jsme byli ubytováni Budova ve které jsme byli ubytováni
  • Oběd Oběd
  • Moře Moře
  • Pokoj Pokoj
  • Večeře - jidelna vzadu Večeře - jidelna vzadu
  • Moře Moře
  • Výběr salátů - přední jídelna Výběr salátů - přední jídelna

Tento hotel jsme si s přítelem vybrali na poslední chvílku 2 dny před plánovaným odletem, cena dá se říct za hubičku. Byli jsme trochu v rozpacích z negativních recenzí z předchozích let,ale opak je pravdou!!! Všude bylo psáno jak cestovka ****. má zamluvenou budovu před divadlem a člověk se nevyspí každičkou noc. Toto tvrzení je opravdu mylné, celý náš autobus jel od stejné cestovky a každý znás byl ubytovaný na jiné budově, dokonce rodiny s dětmi měli svůj baráček nikoliv pokoj v budovách. Francouzská klientela měla opravdu 2 bazény své, ale nějaké diskriminace zde opravdu neprobíhala a nikdy jsme se necíli nijak znehodnoceny. A té oni si zaplatí více než my...tak proč se na ně koukat skrz prsty????

Jinak v celkovém shrnutí bychom oba jednoznačně řekli že pokoje jsou typický standard Řecka, a nelze od nich očekávat přepych a novotu. Jídlo bylo skvostné, vynikající prostě na 1*.Pláž minutu chůze od hlavní budovy,kde jsme byli ubytováni. Placená lehátka 3 eura za jedno. Moře čisté, občas výskyt řas, ty se dají lehce přeplavat. Pláž písčito-kamenitá a při vstupu do moře kamínky které překážely,ale dobrá masáž na nohy a nebo si vzít boty do vody v tom bychom problém neviděli. Bar na pláži, u bazénu není co vytknout. Personál ochotný a na recepci byli slečny přepracované není se čemu divit,ale snaží se. Uklízečka každý den, občas zapomněla vyměnit ručníky.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Ubytování z celého pobytu na Corfu pro nás bylo tím nejhorším co mohl hotel nabídnout, ale známe Řecko a je to klasika a tak nás to nepřekvapilo ani nevyvedlo z míry. Jen nás naštval přístup recepční které slíbila že pokoj bude připraven ve 13,hod ale nakonec byl až 15,30hod, na hotel jsme přijeli již v 10,hod....

Jelikož se jedná o rozsáhlý resort a provádí se zde rekonstrukce postupně, tak lze pokoj hodnotit jako průměrný. Vybavení manželská postel, noční stolky, stůl + židle, šatní skříň, velké zrcadlo a fén. Koupelna celkem katastrofa při prvním nahlédnutí, značně zašlá a špína nešla již umýt byla opravdu hooooodně optřebovaná.

Byli jsme ubytováni ve 3.patře přímo v hlavní budově Poseidon s výhledem do rozlehlé zahrady. Zdi pokoje jak z papíru, bylo v noci slyšet každé bouchnutí dveří. Někteří lidé neberou ohled na druhé a chovají se jak dobytek.

Zmíněné discotéky byly z jedné strany z té naší pro francouzskou klientelu a na druhé straně, kde je výhled na moře pro zbytek klientely. Musím říct, kdo jede s malinkým dítětem ať nepočítá že mu usne. Tyto discotéky a zábavy řvou do 23.hod. V tuto hodinu, ale každý den muziku vyply a byl klid, žádné řádění do ranních hodin jsme po dobu našeho pobytu nezaznamenali. Jen jeden den z francouzké disco zapomněli vypnou píseň a ta hrála opravdu až do rána... tehdy jsem zvolila špunty do uší a vše bylo ok.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Při hodnocení stravy, musíme oba dva říci, že zde bylo jídlo nejchutnější a nejlepší z našich všech doposud absolvovaných dovolených. Lidí bylo v jídelně vždy hodně, ale mají všechno skvěle zorganizované. Personál opravdu maká a může se přetrhnout.

Každý den, nespočet zeleniny (rajčata,okurky,cibule,kukuřice,zelí všech druhů,salát,řepa,olivy,paprika...) a ovoce (melouny,vodní melouny,kiwi,meruňky,jablka,třešně, citrón, pomeranče...nikdy jsem takový výběr na dovolené neviděla), hlavní jídla vždy výběr z těstovin s omáčkou ať už se sýrovou, rajčatovou, nebo s mletým masem, pak grilovaná zelenina, každý den hranolky, smažené cibulové kroužky, lazaňe, steaky, pizza všechno na co si člověk jen vzpomene....večeře probíhali ve stejném stylu, kdy byl výběr i z jejich domacích specialit, a nezapomenu na jejich nakládané sýry to byla lahůdka. Snídaně taky perfetní všechno na co si člověk vzpomene tam má.....

Pro dědi i ostatní vždy zmrzlina 4 druhy,nikdy nedošla a tak byla i na baru dole u recepce. Z pití byl výběr také velmi bohatý.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Vybavení na pokoji ucházející až na chátrající se vanu, která mi velmi vadila. Přítel toto neřešil. Personál na recepci se snaží vše vyřešit. Personál na barech ochotný, usměvavý. Personál v jídelně, už usměvavý nebyl,ale ničemu se nedivím v tom presu a v takovém množství lidí, ale svou práci odvádění na úrovni.! Rovněž se mi líbila práce plavčíka u bazénu kdy každou hodinu kotroloval lehátka a když na nich nikdo cca hodinu neležel sundal osušky, takže bylo celkem zbytečné vstávat pře 7mou hodinou ranní a zamlouvat si lehátka u bazénu.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž oblázkovo-písčitá, vstup do moře kamenitá, dá se přežít a dál je již písek. Vstup je pozvolný, takže vhodné i pro děti. Voda průhledná čistá, moře klidné téměř bez vln. V okolí jsou vidět vysoké kopce prostlé stromy,je to nádherné. Při porovnání s Krétou kterou jsme navštívili minulý rok v roce 2014, rozdíl o 100%. Zde je vše zelené, kvete a né sucho prázdno. Je zde i koutek pro vodní atrakce, my jsme jich nevyužili.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

V okolí hotelu, proménáda táhnoucí se až do neznáma, nikdy jsme nakonec nedošli protože by nám asi upadli nohy a to jak na jednu tak i na druhou stranu. Místí taverny a bary nabízejí koktejly, kafe, jídlo všechno, ale kdo by měl hlad, když na hotelu vaří tak výborně. Krámky se suvenýry jsou zde také, všechno se dá sehnat. Přímo před hotel krámek, ale ten byl předražený. Hned vedle prodej stříbra a zlata, zde mi přítel koupil k narozeninám nádherný prstýnek ceny trochu vyšší než u nás.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Celkový dojem naprosto vynikají a klidně by jsme se dotoho hotelu vrátili znovu. Jsme pár 22 a 23 let, a rozhodně jsme se zde nenudili. Minulý rok strávený na Krétě byla děsná nuda, a navíc hotel plný děcek. Zde se rodiny s dětmi rozutekli a nebylo to tak náročné. Našli jsme zde ideální dovolenou, a opravdu nechápu jak někdo může napsat horší recenzi než tu která by byla průměrná.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 27
z 40 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání