Napsat recenzi

Moraitika Inn 2013

Recenze hotelu Messonghi Beach Hotel Resort *** (Řecko - Korfu - Moraitika)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 481x
Recenze se líbila: 446 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Právě jsem se vrátil z tohoto hotelu nebo spíše hotelového komplexu. Ve zkratce: pokoje na Řecko - klasický standard, přistýlka pro děti i pro dospělé je spartakiádní lehátko (skládací kovové), úklid a výměna ručníků denně bez problémů, klienti CK Ancora měli pokoje bez klimatizace, TV a ledničky, umístěné nad hlavním vchodem (v noci nemožnost usnout, děsné vedro, co hodinu hučící autobus s novými klienty, smrad z nedaleké hotelové čistírny odpadních vod). Všude stovky lidí, čekání na výtah, řev dětí... Jídlo na all inclusiv na jedničku, vše chutné, každý den nějaká specialita, průběžně doplňované... Recepce bez zájmu něco řešit - výměnu pokoje za klidnější (i s příplatkem) nebyli za celou dobu schopni zajistit. Závěrem: pro pecivály, rodiny s dětmi a nenažrance dobrý tip, pro lidi, kteří si chtějí odpočinout a užít si pěkné pláže a přírodu absolutně nevhodné. Projel jsem snad 10 řeckých ostrovů a na tento se již asi nevrátím... všude turistický bussines, spousta lidí, najít nějakou klidnou "soukromou" pláž skoro nemožné.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

přistýlka pro dospělého strašná - spartakiádní lehátko

pokoje od CK Ancora bez klimatizace, TV, ledničky, nad hlavním vchodem - tragédie, strašný hluk a smrad od autobusů a hotelové čističky odpadních vod

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

All Inclusiv na Řecko výborné, jídlo chutné, průběžně doplňované

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

bazény a vyžití pro děti, sportoviště, placený tobogán

recepce bez zájmu něco řešit, výměnu pokoje za klidnější nebyli schopni zajistit

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

klasická hotelová přelidněná pláž, pozvolný vstup, písek, vodní sporty

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

díky all inclusiv a klientele hotelu zkracovaly skoro všechny obchůdky a taverny v okolí, což na vzhledu a atmosféře letoviska moc nepřidalo,

daří se větším supermarketům v okolí

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

všude přelidněno a plno hluku, raději jsme si půjčili auto a jezdili přes den jinam

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 27
z 40 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání