Napsat recenzi

Slabší průměr

Recenze hotelu Gemini Hotel CNic **** (Řecko - Korfu - Messonghi)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 1 318x
Recenze se líbila: 227 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel je dobrý pro nenáročné klienty, kteří mají pevné nervy a nevyhledávají dovolenou pro relaxaci. Avšak celkově žádná sláva, hotel byl dokonce stažen i z TripAdvisor. Kromě níže popsaného nám tam vadili zejména i polští turisté v posledním srpnovém týdnu, kdy jich tam bylo nejvíce a často se chovali jako zvířata.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

V pokoji byl starší nábytek, zařízen jednoduše a prostě. Balkon byl prostorný, s výhledem do ulice a na okolní hotely. Jinak hezké, docela čisté, z vedlejších pokojů nebyl slyšet hluk, apod. Měl jsem tam tvrdé spaní a velmi živé sny.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Strava byla dobrá s poměrně bohatým výběrem jídla. U snídaně džusy + čaje, u obědů a večeří i čepované pivo + víno. Nechyběly řecké olivy, ryby, drůbež, těstoviny, dokonce i králík. Občas se jídlo opakovalo, ale v rámci 1-2 týdnů to nebylo tak hrozné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

KLIMATIZACE = po příletu jsme dostali dálkové ovládání od klimatizace na recepci. Buď v tom mají chaos, nebo to v rámci úspor dělají schválně, ale téměř všichni dostali špatný ovladač a nebyli tak schopni ovládat svou klimu. Kdo se domluvil (anglicky či řecky), tak dostal správný ovladač. Kdo ne, tak se problém vyřešil až na druhý den s delegátem - což si nedokážu představit, protože z nás v tom dusnu teklo jako z volů. Klimatizace zde fungovala pouze když jsme byli na pokoji - respektive když byla zasunutá čipová karta. Protože byly hlavní dveře na klasický klíč, tak jsme čipovou kartu sundali z klíčů a nechávali ji zasunutou + klimu puštěnou. Uklízečky si toho nevšímaly a věděly která bije.

ALL INCLUSIVE = nevím, zda se na hotelu podepsala řecká krize nebo polští klienti, ale co se týče alkoholu, tak něco podobného jsem ještě nezažil. Když jsme přišli na řadu, tak jedna dospělá osoba dostala maximálně 2 kelímky s alkoholem, kde v každém byla tak 1 štamprle. U baru se proto tvořily dlouhé fronty, lidé se rozčilovali a ve dvou případech (PL) dokonce ze zlosti házeli kelímky na obsluhu.

Podobné to bylo se zmrzlinou - která se vydávala pouze v určitý čas a jedna osoba dostala maximálně 1 kopeček. Nebyl jsem proto schopný vzít svým 2 dětem zmrzlinu sám a opět se tvořily fronty. Dvakrát se nám stalo, že než jsme s dcerou a synem přišli na řadu, tak zmrzlina buď došla, nebo skončila "vydávací doba".

SLUŽBY = zde vládne typické "řecké tempo". Ovladač od klimatizace nám recepční s naprostým klidem a úsměvem (jakoby byl zdrogovaný) měnil 3x, až napočtvrté se ráčil zvednou zadek, vzít těch ovladačů deset a vyřešit to osobně na našem pokoji. Manželka na chybějící fén čekala 3 dny, po celkem 3-4 urgencích.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Oblázková pláž má své kouzlo a moře je průzračně čisté. Ale oblázky mají i své nevýhody - špatně se na nich leží + chodí, hlavně dětem. Lehátka se slunečníky stály 6 € na den. Nedaleko pláže se do moře vlévá řeka, moře tak mělo občas "chladnější proudy" a nečistoty, ale nebylo to nic strašného. U pláže je spousta obchůdků, restaurací a občerstvení za přijatelné ceny.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

V okolí hotelu je spousta dalších hotelů a barů, kde probíhají různé večerní akce a hlučné zábavy. Naštěstí zde všichni dodržují pravidlo, že ve 23 hodin začíná noční klid a vše utichne.

Kdo si chce užít romantiku s výhledem na moře, tak doporučuji navštívit restauraci Christina, kde mají excelentní mořské plody (chobotnice, atd.), pizzu, skvělou zmrzlinu, atd.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Dovolenou jsme si sice docela užili, ale do tohoto hotelu bychom se už nevrátili. Zarazil nás zejména přehnaný "úsporný režim", kdy jsme na jednu stranu měli zaplacený ALL INCLUSIVE a na druhou stranu byl s alkoholem a zmrzlinou poměrně velký problém. Problém jsme měli i po příjezdu do hotelu - protože jsme dorazili krátce po 23.hodině, tak jsme si nealko museli koupit za své peníze. Jiný turnus měl zase problém při odjezdu, kdy odjížděli ve 20 hodin a jídelna se jako naschvál otevírala o 35 minut později, v 19:35. Spousta lidí to vzdala a nedostali ani balíček na cestu.

Letos letíme raději do Turecka, kde jsem se s ničím podobným nesetkal ani v těch horších hotelech..

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 35
z 50 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání