Napsat recenzi

Korfu - Gemini

Recenze hotelu Gemini Hotel CNic **** (Řecko - Korfu - Messonghi)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 2 071x
Recenze se líbila: 552 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Krásná příroda, pěkný hotel, čistý bazén, u bazénu bar a lehátka zdarma.. Trochu nás zaskočila skutečnost, že dětský bazén měl hloubku 110 cm, což nepředpokládáte do doby, než se vám tam dítě začne topit. Jedná se o pěknou lokalitu, i když jsou v okolí další hotely, přesto zde nebyl problém s přílišným hlukem. Je zde možnost pronajmout si auto nebo čtyřkolku a projet si celý krásný ostrov.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Ubytování je v kategorii vyšší střední třídy, pokoje s balkónem jsou účelně vybaveny starším natřeným nábytkem, působí velmi útulně. My jsme měli rodinný pokoj (2 velké postele + palanda pro děti). Při převzetí pokoj voněl čistotou, bílé povlečení, bílé ručníky. Naše nadšení ovšem po několika dnech opadlo. Bohužel problém nastal v našem případě s úklidovou službou. Uklízelo se sice každý den (vždy jsme vystrčili za dveře cedulku s prosbou o úklid), ovšem ten úklid spočíval pouze ve vytření podlahy a vynesení koše na WC. Když jsme se 6. den pobytu dožadovali výměny ručníků a povlečení, neuspěli jsme. Děti na palandách měli v posteli písek, skvrny na prostěradlech... Dámám z úklidové služby činilo evidentně problémy šplhat se nahoru po palandách a měnit případně povlečení. Celou záležitost jsme tedy řešili s delegátkou, ovšem opět bezvýsledně. Ručníky nám byly vyměněny až 7. den pobytu, povlečení den před odjezdem.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Stravováníbylo formou bufetu. Snídaně byly jednotvárné (míchaná vajíčka, párky, bábovka, med, marmeláda). Večeře byly celkem rozmanité, jídlo chutné, dosti kořeněné, chyběla nabídka jídla pro malé děti a ovoce. Co se týče obědů, byla zde možnost se stravovat v restauraci u bazénu, moc velký výběr ovšem nebyl.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Není zde možnost platit platební kartou. Hotel nabízí klimatizaci a ledničku za poplatek.

Vybavení hotelu bylo slušné, všude bylo čisto, personál v jídelně byl trochu pomalejší.

Problém byl s personálem hotelu, a to konkrétně s recepční a úklidovou službou. Náš problém s úklidovou službou (výměna ručníků, povlečení, chybějící toaletní papír) nikdo nebyl ochoten řešit. I když se o to snažila v mé přítomnosti delegátka , bylo to bezvýsledné. Zvrhlo se to pouze v trapnou tahanici a výměnu názorů v řečtině mezi delegátkou a vedoucí úklidu, která se oháněla nějakou jejich knihou, do které měl být denně zaznamenávan úklid a ve které bylo prý zapsáno, že v našem pokoji probíhá běžně výměna ručníku a povlečení. Má argumentace, že do knihy si mohu zapsat cokoli, aniž je to pravdivý zápis, nikdo nebral v potaz. Dokonce došlo ke kontrole našeho pokoje s delegátkou. Poté došlo pouze k výměně ručníků a vyčištění zrcadla. Zaměstnanci hotelu trvali na své "pravdě", žádné odstranění závad se nekonalo, případná omluva taktéž nepřišla.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Vzdálenost k moři je cca 100 m, moře je teplé, čisté, klidné, mělčina cca 20 m do moře (vhodné pro malé děti). Pláž je čistá, jemně oblázková, místy písčitá, jsou zde sprchy a převlékárny. Na pláži je možnost občerstvení (stravování, nápoje, zmrzlina), je zde možnost pronajmout si 2 lehátka + 1 slunečník za 6,00 EUR na den. Pokud máte slunečník vlastní, můžete si ho také umístit na pláži.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Hotel je zasazen do udržované zahrady s palmami a citroníky, lavičkami, za zahradou je dětské hřiště s kolotočem a houpačkou (trochu zastalé - asi jako hřiště v ČR před revolucí). V okolí hotelu se dá nakoupit spotřební zboží, suvenýry i potraviny, 5 min. od hotelu je supermarket, kde přijímají platební karty a každý zákazník dostane při odchodu místní likér jako pozornost podniku. Větší možnosti nákupu jsou v Moratice, což je cca 15 min. pěšky procházkou.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Kdyby se nevyskytl problém s úklidem pokoje, byli bychom maximálně spokojeni. Doporučuji všem, kdo se ubytuje v tomto hotelu, se při příjezdu informovat na intervaly výměny ručníků a povlečení, aby tuto záležitost mohl řešit okamžitě a ne až s prodlením, jako se to stalo nám.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 35
z 50 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

ottosch: Destinace Messonghi - hotel Gemini - 10. 7. 2013 12:06

Souhlasíme v podstatě s výše uvedenou hlavní recenzi až na několik bodů a dalších připomínek - pobyt 27.6. - 8.7.2013 : - snídaně byly velmi pestré a bylo z čeho vybírat a obden i ovoce - ručníky vyměnili, když jsme je hodili na zem u dveří koupelny - také nám kompletně převlekli postele předposlední den pobytu, což je úplně nelogické, pokud ovšem toto již nechají novým hostům, pak je to trestuhodné!!! - v uličkách byly po celou dobu pobytu neodvezené odpady - plné kontejnery a spousta odpadu kolem se strašným smradem, rovněž i na konci cesty k pláži!! Možná byla právě nějaká stávka popelářů?! - značný nepořádek (papíry, pet lahve atd.) byl kolem plotů na území "nikoho" - zpustlé zahrady, nedokončené stavby, zbankrotované obchůdky či taverny - značně nám vadila bezohlednost a pohodlnost mnoha kuřáků - v písku na pláži bylo velké množství "vajglů", což je velmi nechutné a odporné, zvláště když si v písku hráli malé děti. Při tom byly na pláži k dispozici všude popelníky!!! - vadily nám v hotelu také velmi nehorázně vysoké poplatky za WIFi připojení k Internetu - taxy za 1/2 hod, 1 hod, 1 den až 7 dní za 20 Euro k s přihlédnutím k tomu, že většina ubytovacích zařízení tyto služby již nabízí hostům zadarmo či jen za symbolicky příplatek -aspoň, že na jedné straně pláže bylo při pronájmu lehátek a slunečníku WiFi připojení k Internetu zdarma (bylo zahrnuto v poplatku 6 Euro za lehátka a slunečník)-musíte si říct o heslo!! - kdo si rád dá po večeři pivečko, tak v restauracích ovšem příjde v přepočtu na Kč draho (3 až 5 Euro). Lze ovšem pořídit levně za 0,75 Euro 1/2 l v plechovce německé pivo a vypít si jej na lavičce či stolku ve stínu u Marketu - velká lahev Sprite stojí v marketu 1,50 Euro, nekupovat tedy menší balení - zmrzliny a nanuky - dají se koupit za 1 až 2 Eura - cca 400 m od hotelu Gemini lze natočit do lahví kvalitní pramenitou vodu - kohoutek s vodou pod sochou jakési ženy, asi nějaké bohyně toho pramene reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání