Napsat recenzi

Dovolená koncem červne a začátkem prázdnin

Recenze hotelu Lido Corfu Sun Hotel *** (Řecko - Korfu - Benitses)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2019
Přečteno: 142x
Recenze se líbila: 195 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • koupelna + wc a spchový kout koupelna + wc a spchový kout
  • jídelna jídelna
  • pláž (přístup do moře je vedle u mola)
pláž (přístup do moře je vedle u mola)

Celková spokojenost

Ubytování  průměrně (4,8/5)

Výborné

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Samozřejmě po 11 dnech pobytu vám přijde, že se jídla již opakují, ale mz jsme si vždy dobře vybrali a vždy si pochutnali. Dokonce i na vínu a pivu. Rovněž brandy a gin podávané u bazénu zdarma byly dobré, ale lepší bez ledu a s točeným limo nebo džusem k tomu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

Naprostá spokojenost .

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Uváděná vzdálenost pláže CK 50m, skutečná asi 200m, navíc prvních 100m musíte absolvovat po krajio dost vytížené silnice. Když jsme šli poprvé k moři, tak jak se má chodit po levé straně silnice, byl to pro nás šok, auta nás míjela je o několik cm. Později jsme si zvykli a chodili do zatáček po jejich druhé straně a celkem jsme se s tím srovnali. Je to asi o zvyku. Přístup do moře trochu horší (rozhodně doporučuji boty do vody kvůli ježkům) Ty jsme sebou neměli, ale dalo se to zvládnout i tak. Po asi 2m po nohách bylo potřeba se položit do vody a kousek plavat bez použití kopání nohama, abyste se nekopli o kámen. Po pár metrech už se ale plave super, voda díky kamenitému pobřeží úžasně čistá, teploučká a skvělé soukromí. Pláž vyhrazena pro hotel a velká možnost výběru místa k ležení ve stínu nebo pod slunečníky zdarma. Rovněž neomezené množství konzumace citronového, jablečného syceného nápoje nebo sycené vody hned v blízkosti pláže.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Žádná možnost procházek v okolí hotelu, protože je v blízkosti silnice bez chodníku. Vyváženo ale hotelovým taxi, které vás odveze 3x denně zdarma tam a zpět do blízkého městečka.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Výborný

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání