Napsat recenzi

Objektivní shrnutí

Recenze hotelu Corfu Maris Bellos Hotel **** (Řecko - Korfu - Benitses)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2023
Přečteno: 11x
Recenze se líbila: 50 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Začnu tím pozitivním - neustále milý personál s úsměvem na tváři. Krásný výhled na zátoku, čistý udržovaný bazén (ovšem dle mého na kapacitu hotelu poměrně malý). Pokoje dle očekávání - žádný luxus ale čisto. Ovšem slibovaná pláž s lehátky v ceně se nekonala. Pláž je špinavá a neudržovaná, lehátek zde bylo cca 10 a z toho polovina rozbitá, tím že je pláž kamenitá a špinavá varianta že si lehnete na zem nenabízela zrovna pohodlí. A jídlo byla bohužel kapitola sama pro sebe. Celý týden pořád stejné dokola, takže jsme jedli hlavně zeleninu, protože masa bylo málo a nebo bylo v pochybném stavu. Program all inclusive velmi chatrný, z alkoholu pořád něco chybělo, měly být v nabídce i míchané nápoje, kterých jsme se nedočkali, káva byla filtrovaná a jednalo se spíše o obarvenou vodu než o kávu. Dopolední a odpolední svačinky se skládaly ze zbytků od snídaně a od oběda + cca 4-5 sendvičů. Další věc co byla nemilá, tak že se z hotelu nedalo nikam dojít pěšky. Je zde úzká cesta bez chodníků a velký provoz, takže s dětmi naprosto neuskutečnitelné. Vzhledem k ceně jsem čekala poněkud více a služby byly zklamáním.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Pokoje čisté, každý den chodila pokojská. Bazén sice malý ale pořád čistý, na kapacitu hotelu málo lehátek u bazénu.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Pořád stejné jídlo, což by asi ten týden nevadilo a člověk by to přežil, ale bohužel jsme k obědu a k večeři jedli pouze zeleninu, protože maso vypadalo jako by tam leželo déle než je zdrávo a i tak toho pro všechny hosty bylo málo. V baru neustále docházel nějaký druh alkoholu, takže člověk měl vlastně na výběr pouze ouzo nebo brandy. V nabídce měly být i míchané koktejly, tak ten nebyl ani jeden. Co se týče dopoledních a odpoledních svačinek tak se jednalo o zbytky od oběda či snídaně.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

3 hvězdičky dávám jen díky příjemnému a vstřícnému personálu. Jinak zábava na hotelu je na bodu mrazu, fotbálek, rozbitý stůl na pin pong a kulečník na recepci.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Slibovaná pláž s lehátky v ceně se nekonala. Pláž je špinavá a neudržovaná, lehátek zde bylo cca 10 a z toho polovina rozbitá, tím že je pláž kamenitá a špinavá varianta že si lehnete na zem nenabízela zrovna pohodlí.

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

V okolí není žádné vyžití, dojít pěšky do blízkého letovistka vzhledem k provozu a absence chodníku s dětmi velmi nebezpečné.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Po zjištění, že se nejedná o hotel s řeckým majitelem, jsem mnohé pochopila. Personál byl milý a když to člověk vezme kolem, tak to byla hezká dovolená, hlavní co nás mrzelo byla pláž, u které jsme kvůli podmínkám byli jen jednou, a stravování nebylo vůbec kvalitní. Každopádně když člověk chce, tak si to udělá hezký. Nicméně od hotelu mnohé nečekejte.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 15
z 30 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání