Napsat recenzi

Nejhorší strava kterou jsme zažili!

Recenze hotelu Corfu Maris Bellos Hotel **** (Řecko - Korfu - Benitses)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2021
Přečteno: 297x
Recenze se líbila: 109 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0

Pobyt 8.7.-15.7.2021

Neupravená pláž s rezavými lehátky a 2 ks starých slunečníků. Po ozvání u delegátky CK *** za 2 dny dodány další 2 kusy stejné kvality. Na pláži velké kameny (ne slibované oblázky) a bez bot není možné jít do vody. Voda křišťálově čistá a teplá, ale všude tráva, která je na pláži volně ležící a suchá (bohužel se na pláži neuklízí) a i ježek se na pláži sem tam najde. Pokoje čisté a vkusně zařízené i v televizi šla ČT24, ale trezor i když zdarma se šrouby uvnitř, takže super, že si máte kam dát peníze a pasy, ale při krádeži si odnesou celý trezor. Zámek elektrických dveří držel pomocí náplasti - po několika dnech přestal fungovat úplně, takže nám byl nadělen obyč. klíč. Super teplý bazén, skvělý barman u bazénu a i paní uklízečka ( každý den čisté ručníky a převlečená postel a vlastě i personál hotelu - stále s úsměvem. Ale největší KATASTROFA bylo jídlo! Jídlo stále stejné, studené a často nakyslé a zkažené. Nádobí špatně umyté (zbytky jídla) a taktéž i příbory. Ráno výběr z dvou pytlíků čaje, které nebyly ani jednotlivě balené, ale dost jeté, jak se každý rukama v sáčcích přehraboval. Z ovoce jak u oběda tak i večeře ovoce jen meloun a po urgenci dezertů jakože dezerty, ale byl to většinou malý puding nebo želatina (červená nebo žlutá). Zábava v hotelu nulová, tedy (kulečník a stolní tenis). Animátoři kvůli Covid 19 nedorazili. Ale hotel je vzdálen asi 15 km od Corfu a 2,5 km z Benisesu, takže modrou nebo zelenou linkou lze za 2,50 a 1,70 Euro cestovat, my jsme stále cestovali hlavně za potravou . Hotel i CK *** zklamání… Delegátka Gábi, která je vlastně dnes už místní jako by na Korfu nežila a podává docela zvláštní informace.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Pokoje čisté a vkusně zařízené i v televizi šla ČT24, ale trezor i když zdarma se šrouby uvnitř, takže super, že si máte kam dát peníze a pasy, ale při krádeži si odnesou celý trezor. Zámek elektrických dveří držel pomocí náplasti - po několika dnech přestal fungovat úplně, takže nám byl nadělen obyč. klíč.

Úklid každý den - ručníky i převlečená postel !

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

KATASTROFA bylo jídlo! Jídlo stále stejné, studené a často nakyslé a zkažené. Nádobí špatně umyté (zbytky jídla) a taktéž i příbory. Ráno výběr z dvou pytlíků čaje, které nebyly ani jednotlivě balené, ale dost jeté, jak se každý rukama v sáčcích přehraboval. Z ovoce jak u oběda tak i večeře ovoce jen meloun a po urgenci dezertů jakože dezerty, ale byl to většinou malý puding nebo želatina (žlutá nebo červená).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Krásný bazén s nádherným výhledem na moře. Stolní tenis a kulečník. Bar u bazénu. Animátoři kvůli Covidu 19 nedorazili a taktéž vířivka z nařízení uzavřená.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Neupravená pláž s rezavými lehátky a 2 ks starých slunečníků. Po ozvání u delegátky CK *** za 2 dny dodány další 2 kusy stejné kvality. Na pláži velké kameny (ne slibované oblázky) a bez bot není možné jít do vody. Voda křišťálově čistá a teplá, ale všude tráva, která je na pláži volně ležící a suchá (bohužel se na pláži neuklízí) a i ježek se na pláži sem tam najde.

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

Okolí zanedbané a neupravené. Dětské hřiště během pobytu zrušené- životu nebezpečné. Na hřišti na tenis parkovala dodávka. Market vzdálený 200 m, ale otevřeno jsem viděla asi 2x. Jinak hotel leží 2,5 km od Benitsesu a cca 14 od Korfu, kam se dá dostat modrou či zelenou linkou na 2,5 a 1,70 Euro. My linky využívali hlavně k obstarání chutné a čerstvé stravy, i když restaurace je kousek od hotelu.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Nikdy více. I když se hotel nachází v krásné zátoce a zvyknete si na pláž a okolí. Nejde si bohužel zvyknout na zkažený žaludek a jídlo, které jíte s velkou nechutí a odporem, protože se najíst musíte.

Tento hotel nám zkazil dovolenou!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 15
z 30 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání