Napsat recenzi

Bellos

Recenze hotelu Corfu Maris Bellos Hotel **** (Řecko - Korfu - Benitses)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 310x
Recenze se líbila: 183 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pohled na hotel od more Pohled na hotel od more
  • Výhled z terasy Výhled z terasy

Rozporuplná dovolená

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Zrekonstruovaný hotel, hezké, poměrně prostorné pokoje,krásný výhled na more.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Nejslabší nabidka,jakou jsem zažila,absolutně neodpovídající avizované nabídce ctyrhvezdickoveho hotelu - musím říct,že nebylo žádné jídlo,na kterém bych si skutečně pochutnala-velice omezena nabídka,snídaně stejne,minimum dezertů,káva pouze filtrovaná ve varnicich.....velké zklamání

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Hezky zrekonstruovaný hotel s příjemnými recepcnimi na krásném místě s úžasným výhledem na moře..........Bohuzel tento potenciál hotelu kazily potrhané papírové ubrusy na stolech u baru, celkově průměrný až podprůměrný úklid,prázdné truhlíky bez květin jen s hlínou, ........velkou jedničku zaslouží animátoři,přestože jsem neměla na dovolené děti, užila jsem si ranní cvičení,aquaerobik nebo jejich večerní programy, všichni byli příjemní a vstřícní.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Moře čisté ,pláž z jedné strany upravena,z druhé betonové platy, přístup kamenitý. Mezi nimi zakrytý ,zřejmě dříve používaný ,bar s různým harampadim. Lehátek i slunečníků u pláže dostatek,ale ne v nejlepším stavu,u bazénu oboje v lepší kvalitě.Za velké plus považuji velky klid na pláži,která slouží pouze klientum z hotelu,takže večerní posezení ve výběžku rozhodně nemělo chybu.

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

Hned u hlavni brány hotelu přivítají nové návštěvníky značně zapáchající odpadky, bohužel jsou někdy cítit i na balkonech některých pokojů.Od hotelu nevede zadny chodník,takže večerní procházka nehrozí,protože do blízké taverny či jediného marketu vzdáleného asi 300 m vede dost frekventovaná úzká silnice.Do centra města Benitses je též bezpečnější dojet autobusem,který staví v blízkosti hotelu.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Poprvé jsem navštívila čtyřhvězdičkový hotel a musím říct,že kvalita služeb dvouhvezdickoveho hotelu z minulé dovolené byla značně vyšší. Takže velké nadšení z polohy hotelu, dostupnosti pláže, kvality animatoru,ale velké rozčarování z celkové údržby hotelu a především katastrofálních služeb all inclusive.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 15
z 30 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání