Napsat recenzi

Zkušenost s místní cestovní kanceláří

Recenze hotelu Sea Breeze Apartmány *** (Řecko - Korfu - Arillas)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 776x
Recenze se líbila: 472 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 2
  • výhled na moře z balkónu výhled na moře z balkónu
  • pláž v Arillasu pláž v Arillasu
  • Sea View s bazénem Sea View s bazénem

Pokud toužíte po opravdu klidné dovolené, doporučuji středisko Arillas na západním pobřeží Korfu. Počítejte však s tím, že budete takřka odříznuti od okolního světa. Autobus odtud jezdí jenom do hlavního města, a to pouze jednou po ránu. Zpět se vrací již ve 14. hodin. Takže pokud chcete poznat i jiná místa na ostrově, musíte si pronajmout auto, skútr. Pokud si ho nebudete chtít pronajmout, neboť není zrovna nejlevnější ani nejbezpečnější, vzhledem ke stavu zdejších silnic a přesto budete chtít navštívit některá známá místa, např. největší letovisko Sidari, objednejte si výlet u místní cestovní kanceláře Arkokal Travel (www. arkokal.gr), ve které pracuje Češka paní Gabriela, která je velmi ochotná a vstřícná. Tato cestovní kancelář byla jediná ochotná nás do Sidari dopravit jejich vlastním automobilem, jelikož jsme ho chtěli navštívit v termínu, kdy nebyla naplněna kapacita autobusu. Přestože jsme jeli autem, zaplatili jsme stejnou částku, jako kdybychom cestovali autobusem. Tuto cestovní kancelář najdete na jediné hlavní křižovatce v Arillasu, je zde také jediná autobusová zastávka.

Ubytování  průměrně (4/5)

Velké prostory, okolo celého apartmánu balkón, takže najdete stín po celý den, výhled na moře vzdálené pár kroků.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Vlastní v místních tavernách. Doporučuji Gracielu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Kuchyň - základní vybavení, varná konvice, elektrický dvouvařič, mikrovlnná trouba.

Majitel příjemný a ochotný. Výměna ručníků pouze jednou za pobyt, úklid nic moc.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž písčitá, místy kamínky, čistá. Pozvolný vstup do moře.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Ve středisku 3 menší markety. Středisko odříznuté od okolního světa. Klid.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Spokojenost.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Gabriela Argyros: Arillas - 26. 8. 2014 12:31

Dekujeme Vam za vasi kladnou recenzi a spokojenost. Moc si toho vazime a potesili jste nas! Spokojeny zakaznik je vzdy nasi prioritou! Jen bych chtela uvest, ze sice je to mala ticha vesnicka odriznuta od okolniho ruchu, ale nabizi spoustu moznosti.... Autobus jezdi 3x denne a to v 6.15, 8.50 a 15.30. Casteji a i o vikendu ci zpet je moznost z vedlejsi vesnicky A.Stefanos. Nase kancelar nabizi moznost zapujceni auta, mopedu ci ctryrkolky (ceny jsou samozrejmne v plne sezone o trosku vyssi, ale daji se domluvit slevy). Dale mame horska kola, na kterych muzete objet spoustu krasnych mist. V nasem seznamu exkurzi naleznete spoustu vyletu, napr.do hlavniho mesta Kerkyra, Aqualand, Hydropolis, Sidari, Acharavi,Paleokastritsa,Kassiopi atd...Snazime se vyjit vstrict a pokud neni dostacujici kapacita, mame k dispozici vlastni vozidlo viz.recenze vyse. Ve vesnicce je vytvorena nova 8km stezka pro pesi turu, ktera vede mezi stoletymi olivami a nadhernymi vyhledy na zdejsi okoli, kterou muzete zakoncit prohlidkou mistniho pivovaru Corfu beer. Kazdou sobotu dopoledne je otevren pro turisty s ochutnavkou vyborneho piva s puvodni ceskou Plzenskou recepturou zdarma. Urcite stoji za to se jit podivat na kopec mezi Arillasem a Ag.Stefanosem, kde je kavarna Akrotiri, kde si muzete vychutnat kavu ci drink s uchvatnym vyhledem na obe vesnice a protejsi ostrovy. Romanticky zapad slunce bych doporucila v Logas, Peroulades nebo ve vesnicce Afionas, kde je krasna restaurace Anemos (vyborne vari a maji prijatelne ceny),ktera opravdu bude nezapomenutelnym zazitkem. Zde se dostanete pesky sviznou pulhodinovou prochazkou. Z nasi kancelare si muzete objednat i jizdu na konich ve meste Roda nebo potapeni v Ag.Georgiu, celodenni vylety na ostrovy Paxos, Antipaxos s modrymi jeskynemi, Albanii ci mistni lod na protejsi ostruvky Mathraki, Ericousa, Othoni. Vzdy si Vas vyzvednou u nas v kancelari a dopravi zase zpet. More je zde opravdu velmi ciste, zadna hloubka a idealni pro deti! Mame zde i vyborne ceske lekare vystudovane na Karlove univerzite v Praze s mnoholetymi zkusenostmi! Pokud se chcete podivat, na adrese www.arillas.com naleznete live web cameru, veskere informace i ubytovani. Jakekoliv otazky rada zodpovim na nasi webove strance a pokud mate zajem najdete nas i nase ruzne fotografie na FB Arkokal Travel. Preji spoustu krasnych zazitku na Vasi dovolene a treba jednou navidenou. S pozdravem Gabriela Argyros reagovat

Ivana Fričová: Re: Arillas - 22. 10. 2014 21:04

Dobrý den, paní Gabrielo, příští rok bych se svým synem ráda vyrazila na Korfu do Arillas - o vašich službách a cestovce jsem se dočetla v recenzích. Určitě se na vás obrátíme, abych si udělali výlet po okolních ostrovech. Ať se vám daří, přeju všechno dobré a těšíme se! Ivana reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání