Napsat recenzi

týden na Korfu

Recenze hotelu Akti Arilla Hotel *** (Řecko - Korfu - Arillas)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 198x
Recenze se líbila: 243 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel je moc pěkný, pokoj vybavený vším, co je potřeba, i malou ledničkou.Koupelna v porovnání s jinými hotely je přímo luxusní.Bydleli jsme v zadním traktu, kde byl v noci klid.

Hotel vede rodina majitelů, všichni milí, vstřícní, ochotní.

Ubytování  průměrně (5/5)

Naprosto vyhovující.Jednoduchý pokoj se vším potřebným, denně uklizený, vkusně zařízený, s pěkným balkonem.Společenské místnosti, recepce, jídelna a bar příjemné a útulné.Pro toho, kdo chodí brzy spát, je lepší požádat o pokoj v zadním traktu hotelu, kam nedosáhne hudba z blízkého baru Malibu.Nám pan Kostas ochotně vyhověl.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Polopenze. Snídaně - výběr z tolika možností, že si každý vybral. Šunka nebo párky, vejce, sýr,sladká buchta, skvělý jogurt, med, dva džemy, opékané tousty, rajčata a okurky, olivy, lupínky.Večeře všechny skvělé, řecká kuchyně.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Bazén jistě pěkný, ale my ho nepoužili. Bar- přátelské místo. Jídelna příjemná.V hotelu je stolní tenis, který jsme též nepoužili.

Personál báječný. Hotel vedou dva bratři, oba jsou moc milí, o hosty se starají vzorně.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Hotel je pár desítek metrů od moře. Pláže jsou čisté a vstup do vody pozvolný. Pod útesem je divoká pláž bez lehátek v krásném místě, kde je možné koupat a slunit se bez plavek.Pláže jsou písečné a naprosto čisté, i ta divoká.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Obchůdků je několik a nabízejí potraviny i pěkné letní oblečení a doplňky. Všechny jsou blízko, letovisko není rozsáhlé. Okolní příroda je nádherná, kdo nechce celý den jen ležet na pláži, může jít na procházku nebo na výlet a užije si vůni rozkvetlého tymiánu, olivové háje, bambusové lesíky i úžasné výhledy na moře.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Naprostá spokojenost.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání