Napsat recenzi

Corfu Senses Resort

Recenze hotelu Corfu Senses Resort *** (Řecko - Korfu - Agios Ioannis Peristeron)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 322x
Recenze se líbila: 376 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Skvela lokalita diky kvalite more a zeleni. Prijemna palmova zahrada s bazenem spojena s plazi, otevrene more, mensi plaz, tedy mene lidi, coz mi velmi vyhovovalo, nicmene hotelu bych uz nikdy nevyuzila. Je zarazen do kategorie 3+, ja bych jej hodnotila jako stary pension.

Ubytování  průměrně (3/5)

Bohuzel velmi neprijemne. Hotel je stary, plny plisne, omitky v jidelne opadavaji. Kazdy den zapach z kanalizace. Zadni pokoje s vyhledem do zelene jsou primo nad rusnou silnici (Pokud nezavrete okno, citite se jak na dalnici) V hotelu jde slyset kazdy pohyb i slovo. (Novi turiste prijizdeji i v noci, takze se nevyspite)

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Jidlo chutne.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Vybaveni zastarale. Pozor All inclusive sluzba me prekvapila - drinky byly zdarma pouze v dobe snidane, obedu a veceri. A to vcetne obycejne vody!! Drinky jste nesmeli cepovat a vynaset.

Meli jsme zaplaceny pobyt pro 7 lidi, jeden pokoj s vyhledem na more. Kdyz jsme prijeli, bylo nam sdeleno, ze byli informovani pouze o 6ti turistech. Prvni noc nas bez omluvy naprosto automaticky ubytovali do provizorniho pokoje a do pokoje s vyhledem smerem k mori jsme byli prestehovani az druhy den.

Treti den tekla voda v jednom pokoji, takze se jeden par z nas musel stehovat do noveho pokoje.

Sami jsme zadali o vymenu pokoje kvuli plisni v koupelne a tezkemu zapachu z kanalizace hned po prijezdu do hotelu (delegat dostupny az za 24 hodin)

Ctvrty den nesla zastavit voda v jinem pokoji, bylo treba zadat technika o vymenu baterie.

Pokud priletate v noci, pocitejte s chudou studenou veceri bez peciva (sunka, syr, okurek)

Pokud se vracite do CR pozdeji vecer, pocitejte, ze posledni jidlo je pro Vas obed.

Potkali jsme tam dva manzelske pary, ktere si dokonce kvuli tekouci vode museli kazdy den ve svych pokojich utirat podlahu, nez jim byla poskytnuta nahrada.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Uzasne! :-)

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Skvela zahrada a z ni vyhled na more!

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Dobry, nicmene pokud mate radi alespon standardni uroven komfortu, hotelu se vyhnete nebo se poptejte po moznosti dobre situovanych a utulnych pokoju predem.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 11
z 18 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání