Napsat recenzi

Maximální spokojenost

Recenze hotelu Leonidas Studios & Apartments ** (Řecko - Korfu - Agios Georgios sever)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 280x
Recenze se líbila: 294 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Olivový háj Olivový háj
  • Hovězí na houbách po řecku Hovězí na houbách po řecku
  • Slávky v Afionas Slávky v Afionas
  • Pohled na Palokatricu z Algelokastra Pohled na Palokatricu z Algelokastra
  • Zříceniny hradu Angelokastro Zříceniny hradu Angelokastro
  • Porto Timoni Porto Timoni

Nejsme plážoví povaleči, proto bydlení cca 300 metrů od moře v 30% kopci nevadilo, naše rekreace byla především turistická, prochodili jsme všechny přilehlé vesničky, odlehlé taverničky, olivové háje, kulturní památky a bylo toho dost. Dovolenou jsme si opravdu maximálně užili. Překvapil nás pouze nedostatek vody, který se ve dvou dnech projevil netekoucí vodou ve večerních hodinách, kdy se většina lidí vrací z pláže, ale po 21. hodině už zase tekla. Delegátka fungovala báječně, byla milá a vstřícná ke všem našim dotazům.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Apartmán byl prostorný - předsíňka s pohovkou, židlemi a stolkem, kuchyňka zařízená rychlovarnou konvicí, ledničkou, dvouplotýnkovým vařičem s elektrickou troubou, základní nádobí, dva balkóny - jeden se sušákem na prádlo, druhý se zahradním nábytkem k večernímu posezení, čistá koupelna a navíc jakási šatnička, my jí říkali "trucovna". Okna navíc byla vybavena sítěmi proti hmyzu, což jsme kvitovali s povděkem, k večeru létá hmyzu požehnaně. V noci a nad ránem spousta zvuků přírody - počínaje cikádami, přes chroupání místních veverek (apartmán je zastíněn obrovským ořešákem) a mrouskání koček, až po ranní kokrhání místních kohoutů a štěkání psů. Všechny zvuky vesnice.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Protože jsme si chtěli v maximální míře užít autentické místní stravy v různých tavernách, měli jsme pouze snídaně v nedalekém hotelu Belle Helene a byly vynikající. Opravdu bylo z čeho vybírat - řecký jogurt, musli a kukuřičné lupínky, med, různé marmelády, nutela, sladké pečivo, chléb bílý i tmavý, kandované třešně, fíky, kumquat, sýry, salámy, chalva, každý den vajíčka v nějaké úpravě - omeleta, volské oko nebo míchaná vejce.... Skvělá byla i nabídka nápojů.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Apartmán byl dostatečně vybavený, v polovině pobytu nám vyměnili ručníky a ložní prádlo, jinak tzv. samoúklid.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pokud člověk není líný, najde si na pobřeží určitě svoje místo podle chuti - jsou zde místa s jemným pískem, hrubším pískem i kameny, pozvolný vstup do moře i trochu strmější. Během pobytu teplota vody stoupla o několika stupňů. Vzhledem k turistickému charakteru našeho pobytu se k lehátkům a slunečníkům nemohu vyjádřit, nepoužívali jsme je.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Jak už jsem se vyjadřovala v odstavci o ubytování, v okolí příroda, typické zvuky vesnice. Do obchodu kousek, spousta restaurací po celém pobřeží. Skvělý výlet do města Korfu místním Green busem, stojí zato navštívit městečko Krini s místním pivovarem, zříceninu hradu Angelokastro, Loggas Beach, Avliotes, Makradéš, Afionas, Paleokastricu,...

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Byla to nádherná dovolená, naše svatební cesta a budeme určitě vzpomínat v tom nejlepším,

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání