Napsat recenzi

Perfektna poloha hotela

Recenze hotelu Alkyon Beach Hotel *** (Řecko - Korfu - Agios Georgios sever)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 520x
Recenze se líbila: 414 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel je blizko plaze a to je jeho jedine plus. Ubytovanie, jedlo a personal je na nizkej urovni. Korfu nadherne miesto. Plaz a more je skvele ale stredisko ma na com pracovat a zlepsovat sa. Idealne miesto ak hladate pokojnu dovolenku.

Ubytování  průměrně (3/5)

Vybavenie izieb starsie co by neprekazalo lebo splnilo svoj ucel. Najhorsie vsak boli stare prelezane pruzinove matrace na posteliach. V kupelni igelitovou taskou utesneny oddtok na podlahe, dovod tej igelitky sme nezistili.

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

Hladni sme neboli ale neocakavajte nic extra. Ranajky kazdy den to iste, bez akejkolvek zeleniny. Obcas vajicko, jeden druh syra, salamy, skor sa naje ten kto preferuje sladke ranajky. Obedy a vecre striedavo raz lepsie inokedy horsie. Polievky instantne, vzdy bolo nejake maso, ryba a tiez vegetarianske jedlo, salat bud kapustovy alebo "grecky", v ktorom boli 2 kusky feta syra. Ako priloha ryza, hranolky, cestoviny. Dalo sa najest ale kvalita jedla bola nizka.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Z vybavenia hotela najlepsi bazen, ktory bol cisty, dostatocny pocet lehatok a bar s terasou pri bazene s vyhladom na more. Upratovanie izieb kazdy den ale tak svojsky a naoko. A po upratani izby vsade na podlahe piesok. Uteraky za 10 dni vymenene len raz a to tiez az po mojom naliehani na upratovacku. Inak personal vyzeral ze praca ktoru robi ho naozaj nebavi. K ubytovanym sa spravali tak ze ich otravujeme.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Plaz velka, kazdy si nasiel svoje miesto nebola preplnena, jedine co by si tato plaz zasluzila je upratat vyplavene riasy z mora a bola by uplne dokonala. More ciste, pozvolny vstup do mora, teplota prijemna na kupanie a osviezujuca.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Cele stredisko by potrebovalo celkovo upravit a maju na com pracovat. My sme hladali pokojne a tiche stredisko a to sme tam naozaj nasli. Moznost prechadzok po okoli bez toho aby ste stretli zivu dusu nam vyhovovalo. Zopar obchodikov, moznost pozicat si auto, motorku alebo cln.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Ak by som mala moznost zvolit si este raz tak si aj napriek chybam strediska vyberiem si nejaky apartman alebo aj tento hotel ale bez stravy a vyuzijem radsej moznost vlastneho nstravovania, pretoze dovolenka nie je o vybaveni izby hotela ale o prostredi kde je. Ak by hotel popracoval na cistote a stravovani mal by od mna aj 5 hviezdiciek v hodnoteni.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 38
z 72 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání