Napsat recenzi

Naprostá pohoda

Recenze hotelu Alkyon Beach Hotel *** (Řecko - Korfu - Agios Georgios sever)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 555x
Recenze se líbila: 457 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel byl prima, stejně jako ucházející strava a okolí. Okolí je pro nenáročné a klid vyhledávající dovolenkáře.

Ubytování  průměrně (3/5)

Vybavení pokojů je starší, postele příliš měkké a péra z matrace vržou při každém otočení. Pro ty, kteří mají malé děti, je nepříjemné spaní na patrových postelích. Nahoře je zábrana, na spodní posteli jsme ji neměli a 3leté dítě nám z ní první noc spadlo na zem. Výška spodní postele mu neumožňovala, aby na ni vylezl sám, museli jsme mu pomáhat. Na zbytek pobytu nám zábranu dali, ale noc před odjezdem nám ji bez oznámení sebrali a dali nově ubytovaným hostům. Na patrové posteli spal tedy nahoře starší syn se zábranou a dole manžel. Mladší syn spal na manželské posteli, která byla nižší a širší.

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

Jak píší ostatní, snídaně se opakovaly, ale já jsem si vždy nakombinovala snídani tak, aby se obměňovala. Úžasný byl jejich řecký jogurt s řeckým medem. Dětem dělalo problémy rozžvýkat kůrky jejich bílého chleba, takže jedly jen vnitřek. Salám zřejmě nějaká varianta našeho gothaje (zřejmě něco na způsob italské mortadelly) nic moc. Maso na oběd a večeři přiděloval kuchař, jinak by mu asi převážně CZ a SK osazenstvo masový příděl snědlo dřív, než by na oběd dorazili i všichni ostatní. Ale i když jsem dostala přiděleno podle mého málo, tak jsem hlad nikdy neměla. Dezerty nebyly žádné, místo nich bylo ovoce. Zelenina byla pouze k obědu a k večeři. 2x byla jakási "čokoládová" a "jahodová" pěna, připomínající zmrzlinu, po zjištění, že se nejedná o zmrzlinu, putovala jak u našeho, tak i u většiny ostatních napálených do koše. Pokud jedete na výlet a nestihnete obed, event. večeři nečekejte od balíčků na výlet zázraky. Jde o jejich pečivo proložené oním gothajem, sýrem a plátkem salátu a rajčete - bez másla + ovoce podle osob. Navíc, když zjistili, že se v našem případě nejedná o výlety pořádané naší CK, tak na další balíček už jsme neměli nárok. Měli jsme tedy jednou obědový balíček a v den odjezdu snídaňový balíček - pokaždé stejný.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vadilo mi vyhazovat použitý toaletní papír do odpadkového koše, ale bohužel to tak mají v celém Řecku a myslím, že i jinde v jižním středomoří. Každý den se uklízel pokoj, ručníky nám měnili pravidelně, to bylo v pohodě. Personál standardní - nic neobvyklého.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Písek na pláži byl zrnitý a propadal se - do moře pro osoby s citlivějšími chodidly a vyšší hmotností :-) doporučuji boty - pokud si však poodejdete cca 200m doleva, tam je písek jemnější a pevnější, ale už tam nejsou lehátka ani slunečníky - takže záleží na tom jak se kdo chce smažit. Zpočátku jsme chodili do moře od bazénových lehátek, která byla zadarmo, na poslední 2 dny jsme si pronajali lehátko a slunečník na pláži - cena 8 euro/den, dále doprava pod menším a vyšším slunečníkem 6 euro/den.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Naprostý klid, ráno kolem 5hodin, pokud jsme měli otevřené dvěře na balkón, tak nás budil kohout. V okolí 2-4 malé supermarkety, letos v letovisku postavili první bankomat :-). Pár restaurací, takže spíš jen na kochání se přírodou, žádné korzování jako v klasických letoviscích se nekoná. Nedoporučuji boty na podpatcích ani žádnou objemnou garderóbu - zůstanou nevyužité...

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Pohoda, hlavně pro děti, nemuset týden vařit ani uklízet bylo osvobozující.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 38
z 72 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání