Napsat recenzi

Průměrná dovolená....krásný ostrov

Recenze hotelu Grecotel LuxMe Costa Botanica Resort (ex Gelina Village & Aqua Park) ***** (Řecko - Korfu - Acharavi)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 1 351x
Recenze se líbila: 475 čtenářům
Fotografie: 22
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Hotelová ZOO Hotelová ZOO
  • Západ slunce na pláži hotelu Západ slunce na pláži hotelu
  • Pokoj Pokoj
  • Hlavní bazén Hlavní bazén
  • Dětské hřiště Dětské hřiště
  • Aquapark Aquapark
  • Tobogány Tobogány
  • Dětské tobogány v aquaparku Dětské tobogány v aquaparku
  • Pláž hotelu Pláž hotelu
  • Pláž hotelu Pláž hotelu
  • Budovy hotelu Budovy hotelu
  • Pohled na hlavní restauraci Pohled na hlavní restauraci
  • V restauraci V restauraci
  • Hlavní bazén Hlavní bazén
  • Pohled od bazénu k moři Pohled od bazénu k moři
  • V areálu hotelu V areálu hotelu
  • Areál hotelu Areál hotelu
  • Pohled z baru Pirát Pohled z baru Pirát
  • Posezení mezi bazénem a mořem Posezení mezi bazénem a mořem
  • Zmrzka na pláži za 1,40 EUR
Zmrzka na pláži za 1,40 EUR
  • Západ slunce na hotelové pláži Západ slunce na hotelové pláži

Na Korfu jsme odlétali s očekáváním spíš horší dovolené. Nakonec jsme byli ale spokojení a pobyt v hotelu hodnotím jako průměrný. Největší problém je asi nedostatečná kapacita hotelu k počtu ubytovaných hostů. Do hotelu vozí své hosty 2 polské cestovky, proto počítejte, že většina hostů jsou Poláci.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Pokoj byl prostorný, koupelna s vanou, mýdlo, ručníky, konvice na čaj nebo kávu, skleničky na pití a hrneček na kávu. Dostačující klimatizace, nutné sítě v oknech proti komárům. My jsme sítě měli, ale některé pokoje je postrádaly.Trochu nás zarazilo, že náš a vedlejší pokoj je oddělený jen zamčenými dveřmi, přes které bylo vše slyšet. Nakonec jsme ale vstávali skoro ve stejný čas a večer stejně pozdě chodili spát, takže to nevadilo.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Strava nebyla moc pestrá. Hlavně ovoce bylo buď kompotované nebo jen meloun a nakrájené jablka a pomeranče. Ale vždy jsme si našli to, co nám chutná, dalo se vybrat. Celkově bych úroveň hodnotila jako průměrnou. Jídelna byla vždy hodně plná lidí, číšníci byli vstřícní, ale nestíhali odnášet špinavé nádobí a připravovat příbory. Je lepší na ně nespoléhat a stůl si uklidit a příbory si vzít v šuplíku:-) Co mě trochu vadilo bylo ne úplně dobře umyté nádobí. Zase bych to přisuzovala velkému množství ubytovaných a nemožnost stihnout vše důkladně připravit a umýt. Rádi jsme obědvali v plážové restauraci, na snídani a večeře jsme chodili do centrální restaurace.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Nepočítejte s Wifi a cena je tak vysoká, že jsme si raději od internetu odpočinuli. Vůbec nám to nevadilo. Personál se snažil být vstřícný, ale nic moc neřešil. Úklid byl každý den, ale pokud jste dopoledne odpočívali, po obědě už vám nikdo uklidit nepřišel:-) Úklid hodnotím průměrně. Pokud si půjčíte osušku na pláž a v týdnu ji budete chtít vyměnit za čistou, zaplatíte 1,50 EUR. Nakonec jsme využívali osušky svoje.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pokud si ráno před 7 h nezaberete lehátko u moře nebo u bazénů, musíte si buď zaplatit lehátka za 10 EUR u baru Pirát nebo máte na celý den smůlu. Volná lehátka najdete ale v každém případě v aquaparku, tam s nimi nebyl problém. My jsme neměli chuť ráno si přivstat, takže jsme polehávali na z domova přivezením velkém ručníku. 1x jsme si zaplatili u moře lehátka. Opět se potvrdilo, že kapacita areálu není dostačující pro tak velký počet lidí. Vstup do moře na hlavní pláži byl kamenitý, chodili jsme na vzdálenější pláž hotelu za bar Pirát, kde byl písek. Moře bylo příjemné, pláž udržovaná.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Bazény, dětská ZOO, aquapark - vše jsme využili. Dceru kousnul osel, ale trochu ho zlobila, takže si to zasloužila. Nic vážného to nakonec nebylo. Večer jsme nevyužívali animačních pořadů ani jiné zábavné programy, chodili jsme buď na pláž, kde byl nádherný západ slunce nebo do městečka Acharavi. Autem jsme pak projeli okolní pláže, byli jsme na zámečku císařovny Sissi, v hlavním městě Kerkyra, půjčili jsme si loď v Paleokastritsi. Všude bylo velice příjemně, lidé byli velice vstřícní, jídlo a pití v kavárničkách výborné.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Ubytování v hotelu hodnotím kladně, problém je jen s množstvím ubytovaných lidí v poměru k možnostem hotelu (restaurace, bazény, moře). Počítejte s frontou na jídlo, s problémem najít volné lehátko pokud ráno brzy nevstáváte a chcete si přispat. Výběr jídel je omezený, ale věřím, že i tak si každý vybere. Hotel je vhodný pro rodiny s dětmi, nedoporučuji seniorům nebo mladým dvojicím. Na Řecko a ostrov Korfu to byla vydařená dovolená, která nás nakonec mile překvapila. Pokud rádi cestujete a nebojíte se půjčit si auto, rozhodně využijte některé dny k návštěvě Sidari , Paleokastritsi nebo hlavního města Kerkyra. Korfu je nádherný ostrov:-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 23 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání