Napsat recenzi

PODVOD OD CK EL*** T****

Recenze hotelu Almyros Beach Resort & Spa ***** (Řecko - Korfu - Acharavi)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 1 393x
Recenze se líbila: 453 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

hOTEL CYPROTEL NATURA BYL VELMI KRASNY ,TAKOVY ,KTERY JSME SI VYBRALI ,avšak diky podvodnikum ,kteří pracuji v cestovnim ruchu ,jsme v tomto nasem vybranem hotelu stravili pouze 2 noci ze 7 .Na nas natlak a vydaji spojene s prevozem do tohoto komplexu (po priletu nas frkli do hnusne oblasti Perama ,hotelu Alexandros -kde byla pouze zatoka ,smrad a spina !

Ubytování  průměrně (3,3/5)

bezva ,obycejne studia ,skromne vybavene ,ale prijemne 4 luzkove apartmány i s fenem .....

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Jidlo zde bylo bezvadne ,stridaici se ,michane napoje v cene all inclusive .Velky vyber dezertu ,salatu ale i teplého bufetu !snidane vydatne ,pestre !

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

prijemny ......služby skvele ,nalevaji bez ohledu na to ,kolik si clovek da ,nepocitaji 2 napoje na hlavu a podobne kraviny .

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

tak kvůli mori a plazi snad clovek cestuje !!!!!tady uplne skvele ciste more s velkyma vlnama .....

v puvodnim hotelu kam nas ty blbci soupli nebyl pristup k mori ,plaz zadna ,pouze smeti ,odpadky a pet lahve ,smradlava zatoka ....

nic horsiho jsem nevidela !

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

skvele prochazky do centra-cca 2 km ...

kavarnicky ,suvenýry ...vse v okoli :D

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Zde jsme byli moc stastny a spokojeny .....skoda ,ze jsme 4dny ze 7 museli resit prohřešky ceskych cestovnich kancelari při obchodu s lidma .......

davejte si pozor s kym cestujete ,uprimne ja v cr s ck skončila !!!! aby jste si zaplatili něco ,a prosili se o to ,tam vůbec byt ,to bylo pod mou uroven .avšak takove praktiky není mozne akceptovat .

Berou lidi jako kus nejake hracky ....podepíšete smlouvu a hlavne honem honem do 2 hodin penízky na ucet .......ale to ze si místo 4 hvezdy předem kupujete 2 hvezdu ,protože si mysli ze mame na cele napsano IDIOT -!!!!zajímalo by me ,jestli by toto ck udelala nemcum ,rakusakum apod .Ne ! protože by videli ten ceres .Tudiz takto vyjebavat .nebudou ani s cechama ...

Pokud neumi lidem zajistit to ,co si zaplati -at jdou od valu -konkurence nespi :D

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání