Napsat recenzi

Úžasné místo, skvělá dovolená

Recenze hotelu Ammos Beach Hotel *** (Řecko - Karpathos - Karpathos město)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 238x
Recenze se líbila: 211 čtenářům
Fotografie: 19
Videa: 0
Komentáře: 0

Pobyt jsme si nemohli vynachválit. Preferujeme dovolenou bez stravy s ubytováním na klidném, nejlépe opuštěném místě s výhledem na moře. Apartmánový jednopatrový dům Ammos Beach zcela splňoval naše představy. Budova leží mimo turistický ruch, 2 km od centra hlavního města, přímo u oblázkové pláže s výhledem na překrásně tmavě modré moře.

Ubytování  průměrně (4/5)

Bydleli jsme v přízemí. Velké a prostorné pokoje se starším vybavením se v přízemí skládaly ze dvou místností, ložnice a pokoj, kde byl solidně vybavený kuchyňský kout. Z obou místností vedly zasouvací dveře, opatřeny ochrannými sítěmi proti komárům na velkou terasu s posezením a panoramatickým výhledem na sytě modré moře. I přesto oceníte Raid do zásuvky a repelent.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Ubytování bylo bez stravy. Základní vybavení kuchyňky, bylo pro ohřev a vaření vyhovující. Lednička s menším mrazícím boxem. Rychlovarnou konvici a toustovač jsme využívali každý den. Po jídle, bylo třeba ihned nádobí umýt, utřít stoly a nenechávat nikde zbytky jídel volně ležet. Stačilo pár drobků a v okamžiku se ně sesypala stovka drobných mravenců. Vlezly i do ledničky na rozdělanou paštiku. Vyplatí se sprej na hubení lezoucího a létajícího hmyzu. Postříkali jsme zteřelou těsnící gumu a mravenci už do lednice nevlezly.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Majitelka je velmi milá, přívětivá a ochotná starší paní. Z druhé strany domu je malá recepce s obchůdkem. Každý den si zde u ní můžete objednat drobný nákup, tak jako my. Pivo, víno, čerstvé pečivo a balení pitné vody bylo vždy na skladě. Nemělo to chybu!

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Překrásná a rozlehlá oblázková pláž se rozprostírá přímo před budovou. Lehátka a slunečníky leží hned za terasou na upravené travnaté ploše s okrasnými keři a kytkami. Z lehátka to bylo jenom pár metrů do apartmánu a pár desítek metrů na pláž. Moře bylo křišťálově průzračné a hladina většinou klidná. Vstup do moře s oblázkovým dnem a většími kameny, takže boty do vody se hodí. My jsme větší kameny vyházeli a udělali si cestičku.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Naprostý klid a ticho. Na několika kilometrové pláži mnohdy nebylo vidět ani človíčka. Silnice vede z druhé strany, takže neuslyšíte ani projíždějící auta. Do centra hlavního města se dostanete po rovince asi po dvou kilometrech. Nejbližší větší restaurace s rozmanitou nabídkou jídel a rybích specialit je vzdálena asi 500 m.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Vřele doporučuji všem, kteří mají rádi klid, ticho a soukromí s pobytem přímo u nádherného moře a nevadí jim, když si sami připraví něco k snědku. Pro nás to byl ráj na zemi a jedna z nejkrásnějších dovolených. Každý rok létáme k moři na jiný ostrov, ale tohle úžasné místo pravděpodobně ještě jednou navštívíme!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Karpathos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání