Napsat recenzi

Karpathos - Lakki beach hotel

Recenze hotelu Lakki Beach Hotel & Studios *** (Řecko - Karpathos - Amoopi)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2015
Přečteno: 759x
Recenze se líbila: 450 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel Lakki beach je novinkou pro české turisty od r. 2015. Dle pozitivních recenzí od turistů z jiných zemí jsme si toto ubytování vybrali pro náš třítýdenní pobyt na Karpathosu (CK ***) a rozhodně nelitujeme!! Jsme velmi spokojení!

Pobyt nám zpříjemňovali moc milí, hodní a přátelští majitelé, kteří o nás pečovali jako o vlastní rodinu.

Ubytování  průměrně (5/5)

Nově zrekonstruované pokoje jsou sice menší, ale bohatě postačují. Koupelna poměrně prostorná, stejně tak balkon s výhledem na moře. Úklid probíhal denně (kromě neděle), výměna ručníků opět denně. Převlékání ložního prádla cca obden. Kuchyňka je maličká, bez rychlovarné konvice. Kuchyňský koutek obsahuje: překapávač na kávu, dvouplotýnku, dřez, základní nádobí, lednici i s mrazákem, stůl a dvě židle. Chybí ostrý nůž. Apartmány čisté, voňavé. Pobyt byl velmi příjemný.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Měli jsme pobyt sice bez stravy, ale paní majitelka Sofie nám neustále (bezplatně) nabízela své vynikající čerstvě upečené koláčky, buchty, rohlíčky a jiné pečivo. Dávala nám ovoce a první ráno na uvítanou nám připravila vynikající snídani!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Opět velká spokojenost! Jak jsem již psala výše - majitelé velmi vstřícní. Pro spokojenost svých hostů dělali maximum. Až jsem se cítila paradoxně trošku nepříjemně, že jim to nemám jak oplatit. Věnovali jsme jim alespoň česká piva a na konci pobytu spropitné :-)

Pláž a moře  průměrně (5/5)

V blízkosti Lakki beach je cca pět malých pláží s krásně čistou vodou a úžasným potápěním! Doporučuji boty do vody - vstup do vody je místy přes větší kameny. Jediné negativum je v tom, že jsou pláže malinké a již v květnu, tedy mimo sezónu bylo prakticky přelidněno. Chodívali jsme na osamocenou pláž cca 4 km směr Pigadia

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Okolí hotelu je čisté, udržované. V těsné blízkosti jsou taverny i minimarket. Všude okolo rostou bylinky (hlavně tymián) který voní až do apartmánů.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Řecko navštěvujeme pravidelně a toto ubytování bylo pro nás nejlepší v rámci servisu od majitelů. Vřele doporučujeme. Byli jsme opravdu moc spokojení po všech stránkách. Pozor ale na špatný přístup k plážím. Toto ubytování, spíše letovisko Ammoopi obecně vůbec nedoporučujeme hůře mobilním turistům. K pláži vede totiž jeden strmý kopec a ještě několik schodů. Nám osobně nedělalo žádné problémy tuto cestu absolvovat i několikrát denně, ale věřím tomu, že hlavně starším lidem či lidem se sníženou mobilitou to může značně zkomplikovat dovolenou!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Karpathos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání